Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletiþim
Turkish English German  
Ýçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] Ýst-Kadýköydeyim yalnýz yaþýyorum amacým 18-25 yaþ bir genç ile tanýþmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanýþalým mý acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakýným 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaþ üstü býyýklý amca ile aþk yaþamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaþlýk sevgili aþk yaþamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[Ýstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaþ üstü arkadaþlar yakýn illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsýn tanýþalým.     |     Lokman_hekim:[Antalya] Ýnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalý. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaþlar kayseri ve civarý .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalýlar çýkýn artýk otaya tanýþalým kaynaþaým dost olalým ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] sený cok sevýyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aþk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsýn.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanýþalým mý.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaþ üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpÝst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Þifre:
Þifremi Unuttum

Þu an Online
848 Üye var




Hýzlý Ara | Detaylý Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | “Zeki Müren gençlere kötü örnek oluyor” sözleri tepki çeken Özdemir Erdoðan’a, þarkýcý Alpay’dan destek geldi.

“Zeki Müren gençlere kötü örnek oluyor” sözleri tepki çeken Özdemir Erdoðan’a, þarkýcý Alpay’dan destek geldi.


Müren’in abartýlý üslubu ve Türkçe’siyle Türk sanat müziðini katlettiðini söyleyen Alpay, “On kulaðým olsa biriyle Zeki Müren dinlemem. Zeki Müren abartýlý üslubu ve Türkçe’siyle Türk Sanat Müziði’ni katletmiþtir. Ölçüsüz tavýrlarýyla Türkiye’de kötü örnek olmuþtur” dedi.

Sabah gazetesinden Göksan Göktaþ’ýn haberine göre; Alpay, “Müthiþ aðdalý bir üslupla söyledi þarkýlarýný Zeki Müren. Bana hiçbir duygu vermez çünkü duygusuz söyler, rol yapar. Türkçe de ‘Reca ederim’ diye bir þey var mýdýr. ‘Rica ederim’ dersin. Türkçe’yi çok iyi konuþtuðu söylenen Zeki Müren bilakis Türkçe’yi de, Türk sanat müziðini de abartýlý bir üslup kullanarak bozmuþtur” ifadelerini kullandý.

‘Zeki Müren son derece tutucu eski TRT’nin Türkiye’ye attýðý en büyük kazýktýr’

“Zeki Müren, her þeyi sansürleyen, müthiþ güzel þarkýlarý bile repertuvarýna almayan, son derece tutucu eski TRT’nin Türkiye’ye attýðý en büyük kazýktýr” diyen Alpay, sözlerine þöyle devam etti:

“Eski TRT’yi düþünün. Küçücük bir kelime yüzünden, bir nota yüzünden bir þarkýyý yayýnlamýyor, hatta pek çok þarkýcýyý yasaklýyordu. Ama iþ Zeki Müren’e gelince, kýsa eteklikle programa çýkardýlar. Baþka þarkýcýlara da kötü örnek oldu bu aðdalý, abartýlý tavrý ve sesiyle kötü etkiledi” diye konuþtu.

Alpay, “Zeki Müren kendi kendini ‘Sanat Güneþi’ ilan etmiþtir” dedi ve þunlarý ekledi:

“Gazinocular kralý Fahrettin Aslan ve TRT onu bugünlere getirmiþtir. Gazinodaki programlarýna herkes ‘Acaba bugün ne giyecek, ne hokkabazlýk yapacak’ merakýyla giderdi. Etekler, dizinden baþlayan apartman topuk ayakkabýlar. Bir de Zeki Müren kendi tanýtým metinlerini kendi yazardý. Bir gün Maksim Gazinosu afiþine yine kendisi ‘Sanat Güneþi Zeki Müren’ yazdýrdý. Ve adý öyle kaldý. Yani kendi kendini ‘Sanat Güneþi’ ilan etti. Bana sorarsanýz Türkiye’de TSM’nin Sanat Güneþi Mustafa Saðyaþardýr. Müthiþ bir ses tevazu sahibi bir insandýr. Zeki Müren’inki ise hokkabazlýktýr.”

TV Programcýsý Armaðan Çaðlayan, Alpay’ýn bu sözlerine tepki gösterdi ve ünlü söz yazarý/besteci Þehrazat’ýn sorusu üzerine þarkýcý Alpay’ýn yýllar önce Ýzmir Fuarý’nda Zeki Müren’le ayný kadroda yer aldýðýný söyledi. Alpay’ýn bu fikirlerini neden Zeki Müren’le ayný kadrodayken veya Müren yaþarken beyan etmediði merak konusu oldu?



Kaynak: Gzone.com.tr


Eklenme Tarihi : 21.02.2021
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 64891 kez okundu.

Haberi
Paylaþ
Face
Paylaþ facebook
Blog
Paylaþ Blogger
Frien
Paylaþ Friendfeed
Mysp
Paylaþ Myspace
Twit
Paylaþ twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kiþilerin kendi görüþleridir.
Yazýlanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Ölü bir böceðe benzemeniz mi marifet yani.. Kýskanmýþsýnýz belli..
Yazan : Goldilocks     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Sen insan olsan zaten yýllar önce ölmüþ bir kiþinin arkasýndan böyle seviyesizce konuþmazdýn
Yazan : Red     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Alpay ve Özdemir, ikiniz de yaþýný baþýný almýþ, müziðe gerek beste gerek icralarýnýzla deðerli katkýlar saðlamýþ sanatçýlarsýnýz. Durup dururken Zeki Bey`e saldýrmanýn bir anlamý, bir sebebi olmalý. Gündemden düþenlerin, kendilerinden çok daha yüksek þöhretli birine taþlar atarak adýndan bahsettirmek istemeleri acýnasý bir davranýþ.. TRT`nin kapýsýný çaldýnýz da, kapýdan mý kovdular, nedir bu TRT düþmanlýðý? Rahmetli saðken bu sözlerin yüzde birini bile söyleyebilir miydiniz acaba? Býrakýn kendi alt kadrosundan çýkarmayý, Türkiye gazinolarýnýn hiçbirinde hela bekçiliði iþi bile bulamazdýnýz. Sayesinde ekmek yediniz, iþ buldunuz. Þimdi de nankörlük edip ölmüþ insanýn arkasýndan atýp tutuyorsunuz. Eðer pek bir muhafazakar iseniz, ``Ölülerinizi hayýr ile yad ediniz`` hadisini de ayaklar altýna almaktan hiç mi hicap duymadýnýz? Ziya Paþa bir þiirinde ``Bir þöhret için olmayasýn Zemzem`e bevvâl`` der. Zemzem kuyusuna iþeyerek þöhret kazanmak nasýl bir rezillik ise, sizin yaptýðýnýz da bu kabil bir haddini bilmemektir. Bu sözlerinizle deðerini yükseltmediniz, belli bir seviyede olan deðerinizi ayaklar altýna düþürdünüz. Yazýklar olsun.
Yazan : erkekce_sevish     Beðen (8 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Bence herkes iþine baksýn birilerini konuþarak yada hedef göstererek gündem yaratmaya ve gündemde kalmaya çalýþmasýnlar kimin ne olduðu hiç kimseyi ilgilendirmez hiç kimsede þunu unutmasýn meyve veren aðaç taþlanýr.Rahmetli zeki müren hiç kimseye kötü örnek olmadý sanatýyla sanatçýlýðý ve þarkýlarý ile sanat güneþi ünvaný ile anýlan beyefendi sanatçý kiþiliði ile tanýnmýþtýr.
Yazan : Ciddi_reel_     Beðen (6 kiþi bu yorumu beðendi.)

    ZoTtirik iþte ne olacak ... :))
Yazan : Ahmet377     Beðen (6 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Zeki Müren gibi bir sanatçý dünyaya gelmedi
Yazan : olgnsevenpsf51     Beðen (13 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Eþcinselliðini hiçbir zaman reklam olsun diye kullanmayan skandallarý olmayan nazik duygulu vatansever bir insan.. Geçti gitti bu dünyadan. Siz neyin peþindesiniz
Yazan : Oldandfat     Beðen (16 kiþi bu yorumu beðendi.)

    farklýlýk iyidir, zeki mürenden bir parça indim havuz basýna, kendime ve sevenlere armaðan etmiþke ;)
Yazan : pendik1238     Beðen (14 kiþi bu yorumu beðendi.)

    bu alpay özdemýr erdogan denen sanatcýlarda sanatcý olacak Zeký Müren gibi bir sanatcýya bu sözlerý bunlar dýþýnda kimse kullanmadý sanýrým ayptýr günahdýr mükemmel býr sanatcýya bu sözler onun sanatý ile ilgilenýn özel yaþamý kimseyi ilgilendýrmez kýmse kýmseyý cinsel tercýhýný sorgulayamaz
Yazan : seninle68     Beðen (19 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Belki konuþmasý farklý, belki tarzý farklýydý ama iþte bazý insanlar farklýdýr. Hepimiz neden farklý sanatçýlarý dinleriz ? Ya da farklý hayatlar yaþarýz ? Çünkü hayat farklý farklýdýr. Onun o aðdalý sözlerinde, deðiþik kýyafetlerinde kendini bulan ``FARKLI`` insanlar var neticede. Özellikle bu yaþýndan sonra kendi döneminden birini böyle yermesi, onun kitlesine de saygýsýzlýktýr ve ayýptan baþka þey olamaz.
Yazan : Bulion345     Beðen (18 kiþi bu yorumu beðendi.)

    ZEKÝ MÜREN gibi adam mý var utan ölmüþ adam için çamur atmayýn
Yazan : korayyy23     Beðen (18 kiþi bu yorumu beðendi.)

    gabilede bi haberi bi ay boyunca tutuyor sanki aylýk dergi maþallah. Oysa lgbt dünyasýnda okadar çok olaylar geliþiyor...
Yazan : turkgayavrupa     Beðen (16 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Zeki abi, bugün yaþasaydý, çok mutsuz olurdu... Bir koca ömrü geçirmiþ, ama aradýðý erkeði bulamamýþtý. Onun ölmeden önce yazdýðý ve öldüðü gün bir ana haber bülteninde yayýnlanan þiiri þöyledir.*** Kanýmla yazdým ismini... Duydum ki, yýrtmýþsýn eski resmimi.... Ellerinle yok et, fani cismimi... Tanrýnýn verdiði bu can, SANA FEDA... Kaderimi çizdi zalim kalemin....Gözüne mi geldik, yoksa alemin.... Bak SONU GELMEDÝ, BÝTMEZ ÇÝLEMÝN .... ELVEDA B.O.Þ. dünya , artýk ELVEDA...
Yazan : Calgary     Beðen (20 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Çanakkale Þehitler abidesine bakýn. Ona bakýnca Zeki Müren`i de görürsünüz..1958`de abide inþaatý parasýzlýktan yarým kalmýþtý. Baðýþ kampanyasý baþlatýldý. Zeki Müren konserlerini hemen yarýda kesti. Önce gazinolardan para toplamaya baþladý.Tüm sözleþmelerini iptal etti. Türkiye`de turnelere çýktý.Abide için konserlere baþladý.Þehir þehir þarký söyledi. Tüm parayý abidemizin inþaatýna verdi. Bugün Çanakkale`de Þehitler Abidesi varsa, kimbilir kaç tuðlasýnda, kimbilir ne kadar harcýnda Zeki Müren`in katkýsý var. Ortada bir delikanlý varsa, sanatçý varsa, dertli gönüllere giren Zeki Müren var...Ruhu þad olsun.
Yazan : turkishmanxx     Beðen (23 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Bu Yaþtan Sonra Dinleme Zaten Toprak Kokusu Gelmeye Baþlamýþ Sende:-)
Yazan : crazy_girl70     Beðen (20 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Kýskanclýktan baska býrsey degýl. Alpay kendýsý genclere herhangý býr kon uda ornek olabuýlmýþ mý acaba? Hayatým boyunca Alpayýn bana ornek teskýl edecek býr davranýsýný gormedým.
Yazan : turkishmanxx     Beðen (19 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Son zamanlarda LGBT insanlarýn AÞIRI derecede artýþýný, rahmetli Zeki Müren`e baðlamaya çalýþanlar var. Zeki Müren, ülkemizde eþcinsel olduðu bilinen, ama etkin olduðu yýllarda eþcinselliði KONUÞULMAYAN bir zattý. Zeki Müren`in sahne hayatý dýþýnda tabii ki bir ÖZEL hayatý da vardý. Mesela, 1953 senesinden beri bir GAY SAUNA olarak hizmet veren bir saunanýn müdavimiydi. Sýk sýk oraya gider, orada ihtiyacýný giderirdi. Orada hep kaldýðý belli bir oda vardý ve kendisi, genç, yaðýz, Anadolu kökenli gençlerden hoþlanýrdý. Hatta o GAY SAUNA da Zeki bey, öldükten sonra, onun anýsýna onun çerçeveli renkli büyük bir resmini astýlar. Uzun yýllar orada asýlý kaldý. Ayrýca gay barlara da giderdi Zeki bey. Hatta þu an yýkýlmýþ olan bir gay barda, hep oturduðu özel taburesi vardý. Masada büyük çiçekli bir vazonun arkasýnda kendini kamufle eder, bara giren ve uygun gördüðü erkeklere yaklaþýrdý. Tüm bunlarý, þu anda 80 li yaþlarda olan, yakýn gay arkadaþlarý; televizyon programlarýnda, video çekimlerinde anlatmýþtýr ve BÝLÝNEN ÞEYLERDÝR. Ýnsanlar gay olabilir, lezbiyen olabilir, bu bir YARADILIÞ týr. Siz nasýl birini NEDEN KÖRSÜN, NEDEN SAÐIRSIN, NEDEN TOPALSIN diye aþaðýlayamayýp SUÇLAYAMAYACAÐINIZA göre, eþcinselleri de bu þekilde SUÇLAYAMAZSINIZ. Ýnsanlar bunu anladýklarý zaman, sorunlar da kökten çözülecek zaten.
Yazan : Calgary     Beðen (23 kiþi bu yorumu beðendi.)

    EÞÞEK kulaklý ne dio lan bu gebermedi daaaa
Yazan : banabakbanaa07     Beðen (20 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Ölenin arkasýndan konuþulmaz ama toplumu eleþtirerek ne demek istediðini anlatabilirdi þahsen. Sanatçý olmayýp sýradan biri olup bu þekilde sokaklarda gezseydi taþlarlardý emin olun ama iþte bizim toplum iki yüzlü kimler ses çýkarmýyorsa toplu psikolojisine ayak uyduruyor taþlayan olursa bu sefer taraf deðiþtiriyor. Samimi olmayan sadece toplum zihniyeti. Bende þahsen tasvip etmiyordum bu þekilde konuþmasýný samimi asla deðil. Ýkon mu dersin hiç deðil. Sesi güzel sadece benim için.
Yazan : GyGy     Beðen (19 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Bu nasýl bir terbiyesizliktir.ayýp ayýp
Yazan : erkksipsf     Beðen (20 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Her konuþanda dinlenilmezki ama oyle bisey de var
Yazan : mavis2000     Beðen (18 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Alpay Senihayatýn boyunca kaç kiþi dinledi acaba,ayrýca seneler önce ölmüþ birinin ardýndan konuþuyorsun sýkýysa diva yada laf söylesene
Yazan : A_Olgn_Tecrbeli     Beðen (21 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Zeki Müren gibi farklý tercihli görünümlü ideolojik aygýtlar isyaný duygusunu zihinlerden çekiyorlar, ekonomik darlýðýn sosyal patlamaya sebep olmasýný engelliyorlar ve en önemlisi eþcinsellik baskýlýyorlar. Bazý resimlerini ve kayýtlarýný görünce kendimden þüphe ediyorum, TRT`nin karanlýk iþlerinden biridir Zeki Müren, Bülent Ersoy da iyi niyetli deðil, hepsi dinci...
Yazan : alexelans     Beðen (17 kiþi bu yorumu beðendi.)

    ay bunlar yaþýyomu daaaa
Yazan : banabakbanaa07     Beðen (17 kiþi bu yorumu beðendi.)

    KEDÝ UZANAMADIÐI CÝÐERE MUNDAR DERMÝÞ,bunlar da o misal,canlý cenazeler
Yazan : oyunoynama     Beðen (21 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Ne Olursa Olsun, Zeki Müren Çok Þanslý Bir Adamdý. 1960lardan 1990lara Kadar Çok Güzel Bir Hayat Yaþadý. O zamanki kýrýk hal hareketleri; ZARÝF VE NAÝF BÝR ÝSTANBUL BEYEFENDÝSÝ olmasýna baðlandý ve üstüne gidilmedi. Zeki Müren mesela, Þu Anda Yani 2021 Senesinde Yeni Çýksaydý; Ya Da Çýkalý Bir Süre Olsaydý Da, 1960lý 1970li Senelerdeki Kadar Sevilmezdi. Gay Olmasý GÖZE BATARDI. Çünkü Artýk Türkiyede Insanlar EÞCÝNSEL Insanlarý Hemen Tanýyor Ve Kesinlikle SEVMÝYOR, Onlarý Kendi Ortamýndan Uzaklaþtýrmak Için Elinden Gelen HERÞEYÝ Yapýyor.
Yazan : Calgary     Beðen (23 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Bu halk onu sevdiyse baþka söze gerek yoktur
Yazan : HepDibine     Beðen (23 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Meyve veren aðacý taþlarlar.Demek Zeki Müren aðacý hala meyve vermeye devam ediyor.
Yazan : Dibinekadar     Beðen (21 kiþi bu yorumu beðendi.)

    sanatçý bütün kadrosunu kendi belirlerdi,sizi alt kadroya almadý diyemi öfkeniz,çok sanatçýlar para kazandý sayesinde,onun parasýda þimdi mehmetçik vakfýnda,adam olana laf az,olmayana çok tabikiii,nurlar içinde yatsýn
Yazan : oyunoynama     Beðen (23 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Rahmetli bunun kolisini elinden almis heralde:)
Yazan : Cannn2000     Beðen (22 kiþi bu yorumu beðendi.)

    kýskançlýk :) sanýrým bu herif ...
Yazan : gaylips     Beðen (19 kiþi bu yorumu beðendi.)

    84 yaþýna gelmiþ hala prim peþinde
Yazan : kayseriliboga     Beðen (21 kiþi bu yorumu beðendi.)

    zeký murenin cinsel kimliði onu ilgilendirir kimseyi ilgilendirmez tabiki escinseldi buda inkar edilemez birgerçek ama biz onu sanatýyla tanýdýk onun sarkýlarýný dinleyerek genci yaþlýsý türk sanat müziðini sevdi sahne sovlarý kýyafetlerýide ilgi çekici olunca onu izlememek mümkün deðildi oyle bir sanatçý yýllarca glemez günümüzde es cinsel cok sanatçý var ama onun yerini hiç biri dolduramýyor çünkü o sanatýyla biryerdeydý bunu karalamaya kimseni hakkýyok hele hele biryere gelememiþ sýradan özdemir edrdoðan gibi cýrýl cýplak resim çektirip yine yerýnde sayanlara cirkinlikleri yüzüne vuran fabrikakýzý parçasýndan baþka hiçbir parçasý yeterince tutulamamýþ birinin buna hakký yok. Ayrýca bu fikirlerini yasarken söyleselerdi de onlarýn adamlýðýný görseydýk sakallarý bile duzgun çýkmayan(ltfen köseler alýnmasýn bunlar köselerin yuzkaralarýdýr) bu homofobik gizli eþcinsel kiþileri kýnýyorum adam olun sanatçý olun sansasyonla hiçbir yere gelemediniz gelemiyeceksiniz
Yazan : Nedenirki     Beðen (24 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Alpay olsun baþka biri olsun, gerçekleri söylüyor. Zeki Müren bir eþcinsel ve bunu tüm Türkiye bilmeli. Yok efendim þöyleydi böyleydi demeye gerek yok. Kadýnsý tavýrlarla dikkat çekiyordu, kadýndan fazla süslenmeleri erkeksi deðildi. Millet birazda bunlarý konuþsun, anladýk sanat güneþi, notalarý biliyor, sesi güzel falan filan bunlar okadar önemli deðil. Artýk önemli olan onun bir Eþcinsel olduðunu vurgulamak. Eþcinsel olmasaydý Zeki Müren olmazdý. Nasýl ki Bülent biolojik bir kadýn deðil Trans kadýn buda aynen öyle. Çocuklarýnýza eþcinsellerin varlýðýnýda öðretirseniz butur sorunlar olmaz. Ayþe illede Mehmeti sevmek zorunda deðil. Kendi cinsinden birinede aþýk olabilir diye bilmeli. Bu tür tantanalar daha çok olucak. 2 yüzlü toplumun gerçekleri bu. Artýk alýþsýn millet Eþcinseller/Lgbt liler vardýr ve hep var olacak...
Yazan : turkgayavrupa     Beðen (18 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Bizim Türk örf adetlerimizde ölen insanýn arkasýndan konuþulmaz. Adam 85 yaþýnda bunu öðrenememiþse bu saatten sonra biz öðretecek deðiliz. Keþke on kulagýðýmýz olsaydý da onuylada dinleseydik. Allah nurlar içinde yatýrsýn.
Yazan : CeyCeyOlgnP     Beðen (22 kiþi bu yorumu beðendi.)

    alpay seni bu açýklamalarýndan sonra dinleyenleri senin konserine gelenleri EÞEKLER KOVALASIN.yýkým yýkým yýkýlasýn seyircisiz dinleyicisiz kalasýn..ne bu açýklamalar öyle neymiþ zeki müren kendisini sanat güneþi ilan etmiþmiþ. etmiþ se etmiþ sana NE. SEN KÝMSÝN.
Yazan : pandimus     Beðen (20 kiþi bu yorumu beðendi.)

    zeki müren aþktýr.
Yazan : midilli01     Beðen (23 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Ayýp ayýp þu an hayatta olsa paþam paþam diye yalakalýk yapardýnýz þeytan býle vaz geçmiþ kemikleri çurumuþ birini tartýþmaktan baþka bir iþiniz yok sanýrým sizi þu an dinleyen biri yok ama þu an zeki murenin þarkýlarý haala gumbur gumbur dinleniyor siz kendi halýnýze yanýnnnn:):):)
Yazan : olgnefendi     Beðen (20 kiþi bu yorumu beðendi.)

    iki dinazor fikir söylüyor,ayýp beeeeee
Yazan : oyunoynama     Beðen (21 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Saygýlý bir uslupla yapýlan eleþtiriler saygý görmeli. Alpay`ýn eleþtirisi bence bu tanýma uyuyor.
Yazan : eskbis     Beðen (18 kiþi bu yorumu beðendi.)

    sende yakinda toprak olacan bi ceneni kapa
Yazan : biyikli50     Beðen (23 kiþi bu yorumu beðendi.)

    kendisinde abarti hic yok tabii :-)..resmine baktigimda bir escinsel görüyorum
Yazan : biman48     Beðen (22 kiþi bu yorumu beðendi.)

    MÝLLETÝN SANATÇILARI YAÞ ALDIKCA OTURAKLAÞIR ALÝM ULEMA OLUR BÝZÝMKÝLERDE ÇILDIRIYOR.
Yazan : Arwen     Beðen (18 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Gerçekse, yakýþmamýþ, ayýp etmiþler, dinlemezsiniz olur biter,zorla dinletemiyoruz.
Yazan : so1978     Beðen (20 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Þarkýcý Alpey kim? Hatrýlayan var mý? Yakýþýklý olduðu dönemlerde prim toplayan bir genc cocuktu.. Þimdi reçel oldu, konuþþsun ne olucak.. Seni kim dinliyor da, sen herkesin dinledigine laf ediyorusn.
Yazan : olgun2019     Beðen (19 kiþi bu yorumu beðendi.)

    yaþayan sanatçýlardan bunlarý ciddiye alan yok bu gariplerde rahmetli olmuþ kiþilere saldýrýyor
Yazan : eleme43444     Beðen (21 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Zeki öüren çok deðerli bir sanatçý, çoçukluðum zeki mürenin þarkýlarýný dünlemekle geçti, hem sesi güzel hemde þarkýlarý. Zeki müreni allah rahmet eylesin. Özdemir erdoðanýda þiddetle kýnýyorum.
Yazan : taksim_34     Beðen (18 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Dinlemeyin o zaman.Biz seve seve hala daha dinliyoruz.Nokta.
Yazan : seversem2005     Beðen (19 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Açýkçasý Zeki Müren`in yaþadýðý ve etkin olduðu 1970-1980 li yýllar çok farklýydý. O zaman gay diye bir kavram yoktu. Amerika`da LÝBERACE vardý, o da kadýnsý kýyafetler giyerek sahneye çýkardý. O dönemde gaylerin hep KADIN gibi görünme, kadýn kýyafetleri giyme, aþýrý ve aðýr makyaj yapma alýþkanlýklarý olduðunu görüyoruz. Zeki Müren de o dönem pala býyýkla, baðrý açýk göðüs kýllarýyla, ayaðýnda kunduralý þeklinde çýksaydý pek de ilgi çekmezdi. Zamanýnýn en önemli sanatçýlarýndan biriydi Zeki Müren... O kendi döneminde, o an TARZ ve MODA olan bir þekilde boyandý süslendi ve o þekilde sahneye çýktý. Þu anda tabii herkese garip geliyor. Ama herþeyi, o yaþanan DÖNEMÝN ruh hali, yaþam þekli, politikasý ile deðerlendirmek gerekir diye düþünüyorum. Yani 15. yüzyýlda Frensýzlar neden balon etek giyiyorlardý ve neden þimdi kimse bunu giymiyor demek kadar SAÇMA bir þey bu....
Yazan : Calgary     Beðen (22 kiþi bu yorumu beðendi.)

    onu kim dinler ötekini kim dinler zeki müren varken týrnagý olamazlar
Yazan : tayfun06     Beðen (20 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Bu yaþtan sonra dinleme zaten toprak kokusu gelmeye baþlamýþ sende:-)
Yazan : Cannn2000     Beðen (24 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Büyük terbiyesizlik
Yazan : YATALIM35     Beðen (22 kiþi bu yorumu beðendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diðer baþlýklardan bazýlarý.
Haber | HOLLANDA ANAYASASI’NA “CÝNSEL YÖNELÝME DAYALI AYRIMCILIK SUÇTUR” MADDESÝ EKLENECEK HOLLANDA ANAYASASI’NA “CÝNSEL YÖNELÝME DAYALI AYRIMCILIK SUÇTUR” MADDESÝ EKLENECEK
   Hollanda Senatosu, cinsel yönelime dayalý ayrýmcýlýðýn yasaklanmasýný öngören anayasa deðiþikliði önerisini kabul etti. Cinsel yönelime dayalý ayrýmcýlýðýn açýkça suç olduðu hükmü, 17 Mart’ta yapýalcak seçimlerin ardýndan Hollanda Anayasasý’nýn 1. maddesine eklenecek. Hollanda LGBT+ Örgütleri ...

Haber | NAPOLÝ BELEDÝYESÝ ÞÝDDET VE AYRIMCILIK MAÐDURU LGBTÝ+’LAR ÝÇÝN SIÐINMA EVÝ AÇTI NAPOLÝ BELEDÝYESÝ ÞÝDDET VE AYRIMCILIK MAÐDURU LGBTÝ+’LAR ÝÇÝN SIÐINMA EVÝ AÇTI
   Ýtalya’nýn Napoli Belediyesi, þiddet ve ayrýmcýlýða maruz kalan LGBT+ bireyler için bir sýðýnma evi açtý. Napoli Belediye Baþkaný Luigi De Magistris tarafýndan açýlýþý yapýlan sýðýnma evi, LGBT+ derneklerinden oluþan bir konsorsiyum tarafýndan yönetilecek. “LGBT+ Kültürleri ve Sýðýnma Evi” adý ve...

Haber | 185 ALMAN OYUNCUDAN LGBTÝ+YA DESTEK BÝLDÝRÝSÝ 185 ALMAN OYUNCUDAN LGBTÝ+YA DESTEK BÝLDÝRÝSÝ
   Almanya’da 185 oyuncu, farklý cinsel yönelime sahip bireylerin kabulü ve sinema ile televizyonda görünürlüklerinin artýrýlmasý çaðrýsýnda bulunan bir bildiri yayýmladý. LGBTKÝ (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Transseksüel, Kuir, Ýnterseks) bireylerin günlük yaþamda ayrýmcýlýða maruz kalmalarýnýn yaný s...

Haber | YILMAZ ÖZDÝL: LGBTÝ+YI TERÖRÝST ÝLAN EDÝP, GEYLERLE MÜCADELE EDEREK TERÖRLE MÜCADELE KAHRAMANI OLACAKSINIZ ÖYLE MÝ? YILMAZ ÖZDÝL: LGBTÝ+YI TERÖRÝST ÝLAN EDÝP, GEYLERLE MÜCADELE EDEREK TERÖRLE MÜCADELE KAHRAMANI OLACAKSINIZ ÖYLE MÝ?
   Sözcü yazarý Yýlmaz Özdil, Boðaziçi protestolarýna katýlanlara yönelik ‘terörist’ kelimesinin kullanýlmasýna tepki gösterdi. Suriye’den Ýdlib’den, El Bab’tan sürekli þehit haberi geldiðini ifade ederek medyada ‘yeterince’ yer verilmediðinden bahseden Özdil, “Karýncayý bile incitmeyen insanlara te...

Haber | BIDEN YÖNETÝMÝ TÜM DÜNYADA LGBTÝ+’LARA AYRIMCILIK YAPAN ÜLKELERE KARÞI YAPTIRIMDA BULUNACAK BIDEN YÖNETÝMÝ TÜM DÜNYADA LGBTÝ+’LARA AYRIMCILIK YAPAN ÜLKELERE KARÞI YAPTIRIMDA BULUNACAK
   Türkiye’de LGBTÝ tartýþmalarýnýn yaþandýðý dönemde, eþcinsellere yönelik ayrýmcýlýðý sonlandýrmak için Amerika Birleþik Devletleri’nden yaptýrým sinyali geldi. ABD Baþkaný Joe Biden, LGBTQÝ bireylerin haklarýnýn uluslararasý çapta korunmasý için ekonomik yaptýrýmlar içeren bir muhtýra imzaladý. ...

Haber | TÜRKÝYE ÝÞÇÝ PARTÝSÝ GENEL BAÞKANI ERKAN BAÞ: MECLÝS’ÝN ARTIK BÝR GÖKKUÞAÐI BAYRAÐI VAR TÜRKÝYE ÝÞÇÝ PARTÝSÝ GENEL BAÞKANI ERKAN BAÞ: MECLÝS’ÝN ARTIK BÝR GÖKKUÞAÐI BAYRAÐI VAR
   Türkiye Ýþçi Partisi Genel Baþkaný Erkan Baþ Meclis’te haftalýk basýn toplantýsýnda Boðaziçi Üniversitesi’ndeki gözaltýlarý ve LGBTÝ+’lara yönelik sürdürülen nefret söylemi ve sistematik saldýrýlarý deðerlendirdi. “Öðrenci arkadaþlarýmýzýn haklý mücadelesinin yanýnda yer alýyoruz” diyen Baþ, Boða...

Haber | ÝYÝ PARTÝ GENEL BAÞKAN YARDIMCISI BAHADIR ERDEM: LGBT HAKLARI ÝNSAN HAKLARIDIR ÝYÝ PARTÝ GENEL BAÞKAN YARDIMCISI BAHADIR ERDEM: LGBT HAKLARI ÝNSAN HAKLARIDIR
   ÝYÝ Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Prof. Dr. Bahadýr Erdem, sosyal medyadan kýzlarýnýn fotoðraflarýný paylaþarak "Bu kýzlar sizin mi, LGBT ne demektir Bahadýr bey" diyen kullanýcýya "Evet ben bu muhteþem kýzlarýn babasýyým. Her gün Allaha böyle insan akýllý cesur aktivist akýllý kýzlarý nasip ettiði ...

Haber | Gülþen’den Cumhurbaþkaný Erdoðan’ýn sözlerine tepki Gülþen’den Cumhurbaþkaný Erdoðan’ýn sözlerine tepki
   Cumhurbaþkaný ve AKP Genel Baþkaný Recep Tayyip Erdoðan, partisinin Artvin-Bilecik-Çankýrý-Gaziantep-Iðdýr 7’nci olaðan il kongrelerine canlý baðlantýyla katýldý. Boðaziçi Üniversitesi protestolarý hakkýnda da konuþan Erdoðan “LGBT… Yok böyle bir þey. Bu ülke millidir, manevidir ve bu deðerlerle ...

Haber | 80’LERDEKÝ AIDS KRÝZÝNÝ ANLATAN KUÝR DÝZÝ “IT’S A SIN” YAYINDA 80’LERDEKÝ AIDS KRÝZÝNÝ ANLATAN KUÝR DÝZÝ “IT’S A SIN” YAYINDA
   Queer as Folk’un yaratýcýsý Russel T. Davies’in yeni dizisi “It’s a Sin”, 22 Ocak’ta baþladý. Dizi, 1981 yýlýnda Londra’ya taþýnan ve “AIDS krizinin” ortasýnda hayatlarýna yön vermeye çalýþan 18 yaþýnda beþ gencin hikayesini konu alýyor. Davies, diziyi yazma planlarýný 2015’te duyurmuþ, 2018’de i...

Haber | JOE BIDEN ÝLK GÖREV GÜNÜNDE LGBTÝ+ AYRIMCILIÐINA KARÞI KARARNAME YAYINLADI JOE BIDEN ÝLK GÖREV GÜNÜNDE LGBTÝ+ AYRIMCILIÐINA KARÞI KARARNAME YAYINLADI
   ABD Baþkaný Joe Biden, göreve geldiði ilk gün federal hükümet kamu kurumlarýnda, iþ yerinde cinsel yönelim ve cinsiyet kimliði temelli ayrýmcýlýk yapýlmamasýný saðlayacak bir kararname çýkardý. Bu kararýn özel sektördeki ayrýmcýlýklarýn önüne geçmesi de bekleniyor. Biden, göreve geldiði ilk gün,...


|   Ýletiþim  |   Sözleþme  |   Yardým  |   Site Haritasý  |  

Gabile.com bir tanýþma, arkadaþlýk ve eðlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanýcý sözleþmesini okumuþ ve kabul etmiþ sayýlýr.
Her hakký saklýdýr. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi