Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletiþim
Turkish English German  
Ýçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] Ýst-Kadýköydeyim yalnýz yaþýyorum amacým 18-25 yaþ bir genç ile tanýþmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanýþalým mý acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakýným 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaþ üstü býyýklý amca ile aþk yaþamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaþlýk sevgili aþk yaþamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[Ýstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaþ üstü arkadaþlar yakýn illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsýn tanýþalým.     |     Lokman_hekim:[Antalya] Ýnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalý. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaþlar kayseri ve civarý .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalýlar çýkýn artýk otaya tanýþalým kaynaþaým dost olalým ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] sený cok sevýyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aþk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsýn.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanýþalým mý.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaþ üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpÝst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Þifre:
Þifremi Unuttum

Þu an Online
1701 Üye var




Hýzlý Ara | Detaylý Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | Eþcinsellere özel sitedeki mesajla baþlayan tartýþma cinayetle sonuçlandý

Eþcinsellere özel sitedeki mesajla baþlayan tartýþma cinayetle sonuçlandý


Antalya`da 3 kiþi arasýnda çýkan Orhan Mert`in býçakla öldürülüp Tuncer Þ.`nin yaralandýðý kavganýn, söylendiði gibi borç- alacak anlaþmazlýðýndan deðil, eþcinsellik tartýþmasýndan kaynaklandýðý ortaya çýktý. Cinayetten ömür boyu hapis istemiyle yargýlanan tutuklu sanýk Ümit S.`nin ve öldürülen Orhan Mert`in eþcinsel olduklarý iddianamede yer aldý.

Cezaevinden geçen mart ayýnda izinli çýkan 35 yaþýndaki Orhan Mert., Muratpaþa Ýlçesi Yýldýz Mahallesi Yýldýz Caddesi`nde oturan arkadaþý 24 yaþýndaki Tuncer Þ.`nin yanýna geldi. Ýki arkadaþ, 1 Nisan günü saat 19.30 sýralarýnda evde kimliði açýklanmayan bir kiþiyle buluþtu. Ýddiaya göre taraflar arasýnda kavga çýktý ve Orhan Mert`i býçakla öldürüp, Tuncer Þ.`yi de yaralayan kiþi kaçtý. Olayý soruþturan polis, güvenlik kamerasý kayýtlarýndan kimliðini saptadýðý þüpheli 27 yaþýndaki Ümit S.`yi yakaladý. Ümit S. sorgusunun ardýndan çýkarýldýðý sulh ceza hakimliðince tutuklandý.

ÝNTERNETTE KÜFÜRLEÞMÝÞLER

Ýlk önce borç- alacak anlaþmazlýðýndan çýktýðý iddia edilen olayýn gerçekte ikisi de eþcinsel Orhan Mert ve Ümit S.`nin sosyal medya üzerinde girdikleri cinsel tartýþmadan kaynaklandýðý ortaya çýktý. Cumhuriyet Savcýsý Erdal Urfalý`nýn hazýrladýðý iddianameye göre Orhan Mert., eþcinsel erkeklere özel geliþtirilmiþ sosyal að uygulamasý üzerinden cinsel iliþkiye girebileceði erkek ararken, eþcinsel olan Ümit S. ile karþýlaþtý. Bir süre mesajlaþan Orhan Mert ve Ümit S. arasýnda küfürleþmleye varan tartýþma oldu.

Orhan Mert., `Aslan avýnýn peþine düþmez, avýnýn gelmesini bekler. Ben de pusuya yatarak kana susamýþ þekilde seni bekleyeceðim` diye mesaj attýðý Ümit S. hakkýnda bilgi topladý. Sonra da arkadaþý arkadaþý Tuncer Þ.`den, internet üzerinden Ümit S. ile tanýþýp eve getirmesi için talepte bulundu.

Tuncer Þ. de `Koray` adýný kullanarak site üzerinden ulaþtýðý Ümit S. ile mesajlaþmaya baþladý. Sonra da onunla buluþup evine gitti, ardýndan Orhan Mert.`e bilgi verdi. Orhan Mert. de eve giderek usturayla Ümit S.`ye saldýrdý. Ümit S. de yanýnda taþýdýðý sustalý býçakla Orhan Mert`i öldürdü, Tuncer Þ.`yi de yaralayýp kaçtý.

ÖMÜR BOYU HAPÝS ÝSTENÝYOR

Ýddianamenin kabul edilmesinden sonra Ümit S. hakkýnda `haksýz tahrik altýnda Orhan Mert`i öldürmek, Tuncer Þ.`yi de öldürmeye teþebbüs suçundan ömür boyu hapis istemiyle dava açýldý. Antalya 6`ncý Aðýr Ceza Mahkemesi`nde görülen davanýn ilk duruþmasýna tutuklu sanýk Ümit S. ile taraf avukatlarý katýlýrken, þikayetçi Tuncer Þ. ise duruþmaya gelmedi.

`TECAVÜZ EDÝP ÖLDÜRECEKLERÝNDEN KORKTUM`

Sanýk Ümit S.savunmasýnda, ölen Orhan Mert`le daha önce hiç yüz yüze gelmediklerini, internet üzerinden kendisini tehdit ettiðini söyledi. Orhan Mert ve Tuncer Þ.`nin kendisine tuzak kurarak eve götürdüðünü kaydeden sanýk Ümit S., "Orhan Mert beni usturayla elimden yaraladý. Tuncer Þ. ise koluyla boðazýmý sýktý. Bana tecavüz edip öldüreceklerinden korktuðum için býçak kullandým. Tuncer Þ.`den þikayetçiyim" dedi.

Duruþmada tanýk olarak dinlenen B.K. adlý kiþi de ölen Orhan Mert`in kendisine Ümit S.`nin fotoðrafýný gösterip, `Bu kiþiyi arýyorum, öldüreceðim` dediðini söyledi.

Mahkeme heyeti müþteki sanýk Tuncer Þ.`nin ifadesinin alýnmasý için duruþmayý erteledi.

Kaynak: cumhuriyet.com.tr


Eklenme Tarihi : 09.08.2017
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 293035 kez okundu.

Haberi
Paylaþ
Face
Paylaþ facebook
Blog
Paylaþ Blogger
Frien
Paylaþ Friendfeed
Mysp
Paylaþ Myspace
Twit
Paylaþ twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kiþilerin kendi görüþleridir.
Yazýlanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Ay Allah korusun :(
Yazan : samaraekru     Beðen

    gercekten icler acýtan bir hikaye nefret cinayetleri bitsin artýk :(((((
Yazan : angel_elnur     Beðen

    Yorumlarý okuyunca``millet olarak iyice paranoyak olmuþuz`` diyor insan. Böyle insanlara inat iyiliði ve sevgiyi yaymaya çalýþalým. Kariyer sahibi birer birey olarak bunlarla mücadele edelim. Yoksa sonsuza kadar bu ülkede üçüncü sýnýf insan muamelesi bile görmeyeceðiz.
Yazan : ankapasif     Beðen (6 kiþi bu yorumu beðendi.)

    ant25 adlý rumuz çok fazla film izlemiþsin. Filmin etkisinde kalmýþsýn. Abartma. Yazdýklarýn çok saçma abartýlý.
Yazan : Beni_Unutma     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Bu ikisini bilen herkesin bu duruma aþýrý sevindiðinden kesinlikle eminim. Keþke diðeri de ölseydi. Yaralama olaylarýnýn çok olduðunu, bir sürü kiþiyi düzenli haraca baðladýklarýný, çok daha fazlasýna þantaj yaptýklarýný, özellikle gençleri fuhuþa zorladýklarýný vs... Çok þey duydum. Her türlü pislik vardý bunlarda. Hatta yýllar önce ellerinden iki kere zar zor bile olsa kurtuldum çok þükür. Fakat kurtulamayan birsürü insanýn olduðunu da çok duydum malesef. Çok fazla insanýn hayatýný hiç düþünmeden kararttýlar. Cinayeti iþleyen her kimse çok fazla kiþi ona teþekkür ediyordur þimdi. Kesinlikle nefsi müdafadan yargýlanmalý ve hatta ceza almamalý. Yoksa þu anda kesinlikle ya hayatý kaymýþtý ya da ölüydü. Kaderde bir ölüme sevinmek de varmýþ demek. Bu haberde tek üzüldüðüm kiþi katil oldu malesef.
Yazan : ant25     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Yazýk olmuþ ölene.. Gencecik yasýnda ölmesi çok üzücü.
Yazan : Beni_Unutma     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    daha sade bir dil kullanýn haberi okurken kafam karýþtý daha açýk net haberler yapýn .
Yazan : Bahoneh     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Bilmeden emin olmadan birisini evine almak herzaman sans getirmez..keskin sirke kupune zarar.herzaman dikkatli olmak lazim.
Yazan : single24     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Genelde Eþcinsel Sitelerinde Aslýnda EÞCÝNSEL OLMAYAN, Ama Amaçlarý Eþcinselleri Öldürmek Olan Insanlar Dolaþýyor. Bu Insanlar Özellikle Pasif Ve Translarý Hedef Seçiyorlar. Bu Yüzden Dikkatli Olmak Lazým. Translarýn Durumu Zaten Ortada. Translara yaklaþan, sonra da onlarý öldüren bir tür çete, bir tür grup insan olduðuna inanýyorum ben. Yoksa bu insanlarýn bu kadar kolay katledilmeleri, mümkün olmamalý. BÝRÝLERÝ, BÝR GRUP ÝNSAN, BELÝRLÝ BÝR GRUP, ORTALIÐI TEMÝZLÝYOR, TOPLUMU SAPIK OLARAK GÖRDÜKLERÝ ÝNSANLARDAN TEMÝZLÝYOR SANKÝ..........Bu yüzden; Tanýmadýðýnýz Insanlarýn Evine Gitmeyin Ve Onlarý Evinize Davet Etmeyin; Evinizi Açmayýn. Çünkü Aslýnda Eþcinsellerden Nefret Eden, Öldürmek Isteyen, Sizin Kanýnýza Susamýþ KATÝLÝNÝZLE Karþýlaþabilirsiniz.
Yazan : Calgary     Beðen (10 kiþi bu yorumu beðendi.)

    sanýyorum hapýsden cýkan dýgerýný kýskandý hepsý sabýkalý týpler bellý
Yazan : peru     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    gay ortamý bozuk.beným çalýþtýððým yerdede ap var.herkese bený anlatýyor.kendisiný erkek göruyor
Yazan : sexturko     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Türkiyede en ucuz basit kolay ölüm ve insan dýr. yazýk öldürmek o kadar kolay olmasýn ama burda insan yaþamý çok ucuz huhkuk göstermelik ve taraflýdýr. kadýnda eþcinsellerde çok kolay öldürülürler kimse de çýt çýkmýyor .
Yazan : Bilez34     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Kötü her yerde kötüdür ve her kötü de beladýr belada günü gelir belasýný býlur
Yazan : cavidan31     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)

    vay arkadas bu kasýnmýs ama
Yazan : PetitBiscuit     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Banane
Yazan : Berkay3427     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    O site hangi site acaba?
Yazan : Niyoks     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    yazýk olmuþ insan ölmeden acý çekmeden halletseler kýna yakacam
Yazan : kemalms     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    sonunda bu haberi gördünüz
Yazan : enis2001     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Aslaným benim iyi yapmýþ öldürmüþ aferin, böylelerine müstahak, bu resmen nefsi müdahafaa, ceza almamasý gerek, inþaallah almaz. Ýþte ne yazýk ki internetten buluþmanýnda en büyük dez avantajý bu birisiyle buluþursun, seni bir grup erkeðin oduðu eve götürürler sýrayla tecavüz ederler ve hatta naylona baðlayýp yakabilirler ne olacaðý belli olmaz.
Yazan : gokhan000     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diðer baþlýklardan bazýlarý.
Haber | STUTTGART’TAKÝ LGBTÝ ONUR YÜRÜYÜÞÜ’NE TÜRKLER ÝLK KEZ GEÇÝT ARAÇLARIYLA KATILDI STUTTGART’TAKÝ LGBTÝ ONUR YÜRÜYÜÞÜ’NE TÜRKLER ÝLK KEZ GEÇÝT ARAÇLARIYLA KATILDI
   Stuttgart’taki yaklaþýk 180 bin kiþinin izlediði Onur Yürüyüþü’nde Türkler ilk kez geçide araçla katýldýlar. Stuttgart’taki yaklaþýk 180 bin kiþinin izlediði LGBTÝ Onur Yürüyüþü’ndeki Türkler ilk kez bu geçide araçla katýldýlar. “Neredesin Aþkým“ tiþörtleri ile Ýstanbul’daki onur yürüyüþünün yasa...

Haber | ÝSVEÇ’DEKÝ LGBTÝ’LERDEN ANAYASAL GÜVENCE ÇAÐRISI ÝSVEÇ’DEKÝ LGBTÝ’LERDEN ANAYASAL GÜVENCE ÇAÐRISI
   Ýsveç’te Eþit Cinsel Haklar Federasyonu (RFSL), Hükümetten LGBT’lilerin haklarýnýn anayasal güvence altýna almasýný talep etti. LGBTÝ bireylerin haklarýný savunan Eþit Cinsel Haklar Federasyonu (RFSL), dünyanýn pek çok ülkesinde LGBT kiþilerin haklarýný kýsýtlamaya yönelik giriþimlerin arttýðýna ...

Haber | ÜRDÜN’ÜN EÞCÝNSEL DERGÝSÝ KAPATILDI ÜRDÜN’ÜN EÞCÝNSEL DERGÝSÝ KAPATILDI
   Arap dünyasýnýn tek LGBT dergisi olarak bilinen, Ürdün kökenli My.Kali ülke yönetimi tarafýndan kapatýldý. Ürdün yönetiminin eþcinselliði ahlak dýþý kabul etmesi sebebiyle kapatýlma kararý alýndýðý açýklanan My.Kali yönetimi ülke yönetimine karþý sosyal medyadan kampanya yürütmeye devam ettikler...

Haber | NÝJERYA’DA EÞCÝNSEL AVI NÝJERYA’DA EÞCÝNSEL AVI
   Nijerya’da 40’tan fazla erkek, eþcinsel olduklarý gerekçesiyle hafta sonu düzenlenen operasyonla gözaltýna alýndý. Nijerya gazetesi Punch, polisin Cumartesi öðleden sonra Lagos Eyaleti’nde bir otele baskýn düzenleyerek erkekleri gözaltýna, oteli de kordon altýna aldýðýný duyurdu. Nijerya’da eþcin...

Haber | Endonezya, LGBT Haklarý Konusundaki BM Uyarýlarýný Görmezden Gelecek! Endonezya, LGBT Haklarý Konusundaki BM Uyarýlarýný Görmezden Gelecek!
   Endonezya, LGBT’lere karþý yapýlan uygulamalarýnda yer aldýðý 75 Ýnsan Haklarý Ýhlallerini reddetmeye hazýrlanýyor! Hükümetin yaptýðý yeni açýklamaya göre, BM’den alýnan insan haklarý ile ilgili konularda iyileþme üzerine gönderilen önerileri büyük ihtimalle Endonezya reddedecek. Resmi öner...

Haber | TRUMP’IN “ORDUYA TRANS BÝREYLER GÝREMEZ” AÇIKLAMASINA KAMUOYUNDAN BÜYÜK TEPKÝ TRUMP’IN “ORDUYA TRANS BÝREYLER GÝREMEZ” AÇIKLAMASINA KAMUOYUNDAN BÜYÜK TEPKÝ
   ABD Baþkaný Donald Trump’ýn dün trans bireylerin orduya giriþinin ve herhangi bir kademede görev almalarýnýn yasaklanmasý kararýný aldýðýný açýklamasý büyük tepki çekti. Demokratlar, Hollywood, LGBTÝ aktivistleri hatta Cumhuriyetçiler yasak kararýna karþý çýktý. Beyaz Saray’dan ise bunun bir ‘askeri...

Haber | KANADA BAÞBAKANI JUSTIN TRUDEAU BU KEZ DE HALIFAX LGBTÝ ONUR YÜRÜYÜÞÜ’NDEYDÝ KANADA BAÞBAKANI JUSTIN TRUDEAU BU KEZ DE HALIFAX LGBTÝ ONUR YÜRÜYÜÞÜ’NDEYDÝ
   Kanada’nýn genç ve sýra dýþý baþbakaný Justin Trudeau, bu kez ülkesinde LGBTÝ tarafýndan düzenlenen Onur Yürüyüþü’ne katýldý. Pembe gömleðiyle dikkat çeken Trudeau, gösterilerde resmen amigoluk yaptý. Kanada Baþbakaný Justin Trudeau gökkuþaðýna boyanan sokaklardaydý. Kanada’nýn Halifax kentinde e...

Haber | TÜRKÝYE’DEKÝ LGBTÝ BÝREYLER EN ÇOK YAKINLARI TARAFINDAN ÞÝDDET GÖRÜYOR TÜRKÝYE’DEKÝ LGBTÝ BÝREYLER EN ÇOK YAKINLARI TARAFINDAN ÞÝDDET GÖRÜYOR
   Homofobi ve Transfobi Temelli Nefret Suçlarý Raporu’na göre, LGBTÝ’lerin çoðu en yakýnlarý tarafýndan katliam giriþimine maruz kalýyor. Kaos GL 2016 Nefret Suçlarý Raporu’nu yayýnladý. Rapora göre, katliam giriþimlerinin çoðu LGBTÝ’lerin tanýdýklarý tarafýndan gerçekleþtirildi. Homofobi ve Transf...

Haber | Karþýnýzda Hindistan’ýn ilk trans hâkimi! Karþýnýzda Hindistan’ýn ilk trans hâkimi!
   Joyita Mondal Mahi, Hindistan’ýn ilk trans hâkimi oldu: “Herkes için çalýþmak istiyorum”. Hindistan’ýn ilk trans hâkimi daha sadece 29 yaþýnda. Joyita Mondal Mahi, bir Lok Adalat’ta hâkim oldu. Lok Adalat, anlaþmazlýklarý arabuluculuk yoluyla çözümleyen ve ayný zamanda halk mahkemeleri olarak ...

Haber | Mehmet Ali Erbil: Ne Gay`ler istedi ama reddettim! Mehmet Ali Erbil: Ne Gay`ler istedi ama reddettim!
   Nevi þahsýna münhasýr dediklerimizden. Her zaman yeni bir numarasý var. 60 yaþýnda ama 30 yaþ üstü bir kadýný bünyesinin kabul etmediðini söylüyor. Bugüne kadar kadýnlarý terkeden adam rolündeydi. "Bir kadýn baþka bir adam için sizi terketse?" dedim. Þaþýrtýcý bir cevap verdi: "Çok aþýksam aldattý d...


|   Ýletiþim  |   Sözleþme  |   Yardým  |   Site Haritasý  |  

Gabile.com bir tanýþma, arkadaþlýk ve eðlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanýcý sözleþmesini okumuþ ve kabul etmiþ sayýlýr.
Her hakký saklýdýr. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi