Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletiþim
Turkish English German  
Ýçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajýný heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskýn erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzý mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaþ ve üstü aksaray iline yakýn sanal olmayan arkadaþlar mesaj atýn tanýþalým.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] Ýst-Kadýköydeyim yalnýz yaþýyorum amacým 18-25 yaþ bir genç ile tanýþmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakýným 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaþ üstü býyýklý amca ile aþk yaþamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaþlýk sevgili aþk yaþamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[Ýstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] Ýnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalý. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaþlar kayseri ve civarý .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalýlar çýkýn artýk otaya tanýþalým kaynaþaým dost olalým ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] sený cok sevýyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aþk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsýn.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanýþalým mý.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaþ üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpÝst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Þifre:
Þifremi Unuttum

Þu an Online
2186 Üye var




Hýzlý Ara | Detaylý Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | “BUT XL BAR” KAPILARINI AÇIYOR.

“BUT XL BAR” KAPILARINI AÇIYOR.


Evet, miziði but, sohbeti but, eglencesi but barýn bir tek fiyatlarýnýn kürdan olacaðý duyuruldu. 25 Temmuz 2014, Cuma günü Açýlýþ Partisi ile gece hayatýna merhaba diyecek. Açýlýþ gecesi elde edecek cironun %20`sinin Dersim Roþtiya Asme Oluþumuna aktaracaðý da ayrýca duyuruldu.

But XL Bar Bildigimiz "Gece Kulübü" formatýnda olmayacak. Kapanan ayý barý Bearphorus`a gitmiþler bilir; benzer bir konseptte, Bar formatýnda, sadece haftanýn perþembe, cuma ve cumartesi günleri 20.00 - 02.00 saatleri arasýnda açýk olacak. Açýk Lgbt kimlikli bir bar olacaðýný söyleyen halkla iliþkiler sorumlusu ve iþletmeci Ahmet Kaya Lgbt oluþumlarýn etkinliklerine de kapýlarýnýn açýk olduðunu ifade ediyor. Gay, lezbiyen, ayý, ayýsever, trans her lgbti birey ve rengin bar ortamýnda bir arada olmasý hedeflenen barda çalýþan ekipte Lgbt bireylerden oluþuyor. Barýn hem Resident DJ`i Hemde Halkla Ýliþkiler sorumluluðunu Ahmet Kaya ile paylaþan ise trans aktivist Þevval Kýlýç.


Bar`da hiç bir zaman "giriþ ücreti", "giriþ bileti" gibi uygulamalar olmayacak. Barýn Halkla iliþkileri But XL Bar`a giriþin ücretsiz oldugunu özellikle vurguluyor. Alkollü, alkolsüz içecekler çok uygun fiyatlara verilecek. Ýçecek fiyat örneklerini haberin alt taraflarýnda gördügünüzde bir Lgbt mekan için ne kadar uygun fiyatlar olduðunu göreceksiniz. Dersim lgbti onur yürüyüþü ile dayanýþma partisine özel zaten uygun olan fiyatlara extra bir indirim uygulamýþlar.


Uygun fiyatlarýn yanýsýra mekanýn yüksek tavanlý, zemin kat, düz ayak olmasý, ses sisteminin profesyonel, havalandýrmasýnýn güçlü olmasý barý ayrýca komforlu ve çekici kýlýyor. Akþam üstü iþten çýkýp içkisini yudumlamak isteyenler, gece geç saatlere kadar kulüplerde takýlamayanlar, yüksek sesli müzik ortamlarýný tolare edemeyenler için ideal. But XL BaR`a ulaþým sandýðýnýzdan çok kolay. Bar oldukça merkezi bir lokasyonda. Taksimden Meydaný`ndan Ýstiklal Caddesi`ne girip Aða Camisine kadar yürüyün. Aða camisi ile Demirören AVM`nin arasýndaki Atýf Yýlmaz sokaðýna (saðýnýzda kalan sokak) girip 17 numarayý bulduðunuzda But XL Bar`a varmýþ oluyorsunuz.


Bira Fiyatlarý:
Fýçý Bira (33cl) ==> 7 TL
Fýçý Bira (50cl) ==> 9 TL
Bomonti malt, Bomonti Filtresiz, Efes þiþe (33cl) ==> 10 TL
Bomonti malt, Bomonti Filresiz, Efes þiþe (50cl) ==> 12 TL
Miller, Becks þiþe (33cl) ===================>12 TL


Açýlýþ Partisi ile ayný gün ( 25 Temmuz 2014, Cuma ) yapýlacak olan 1. Dersim Lgbti Onur yürüyüþü ile dayanýþma partisinin programý þöyle:


25 TEMMUZ 2014 (CUMA)
20.00 - 01.00 - Bar Partisi ( But XL Bar )
Giriþ: Ücretsiz
01.00 - 05.00 - Club Partisi ( The Mekan Teras )
Giriþ Ücretsiz
Not: Partilerden elde edilen gelir 1. Dersim Lgbti Onur yürüyüþü için Dersim Roþtiya Asmé Lgbti insiyatifine aktarýlacaktýr.


Tarih: 25 Temmuz 2024, Cuma
Saat: 20.00
Giriþ: Ücretsiz


ÇALIÞMA SAATLERÝ
Perþembe: 20.00 - 02.00
Cuma: 20.00 - 02.00
Cumartesi: 20.00 - 02.00


ÝLETÝÞÝM
Facebook.com/ButXLBar
Twitter.com/ButXLBar
Tel: +90 212 244 40 15
Adres: Hüseyin Aða Mah. Atýf Yýlmaz cad. No:17 Beyoðlu - Istanbul



Eklenme Tarihi : 23.07.2014
Haber Editörü : Gabile
  «« GERi
Bu haber 417297 kez okundu.

Haberi
Paylaþ
Face
Paylaþ facebook
Blog
Paylaþ Blogger
Frien
Paylaþ Friendfeed
Mysp
Paylaþ Myspace
Twit
Paylaþ twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kiþilerin kendi görüþleridir.
Yazýlanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    ben farklý biþey söylemedim ki zaten,sen önce insanlarýn ne anlatmaya çalýþtýðýna bi bak, bence sabit fikirli davranýyosun. ayrýca böyle bir olay vartarih bir sene öncesi yada sonrasý ne farkeder kimsenin ataya laf etmeye hakký yok!
Yazan : durgun_30     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Eþcinseller arasýnda saðcý, solcu, alevi,, sünni, kürt türk ayrýmý yoktur. Eþcinseller zaten ayrýma uðramýþ insan topluluðudur. Ayrýmcýlýk içinde ayrýmcýlýk felakettir.... Yaþasýn halklarýn kardeþligi.
Yazan : OlgunSeverimm     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Google`mýþ. Ýþte bu kadar kolaycý, umarsýz, saf ve yönlendirilmeye açýksýnýz. Ýþimiz Google`a kaldýysa fena. Benim kaynaðým Google deðil, Halk Tv`ye bile çýkarýlmayan, ambargolu ``gerçek aydýnlardýr``. Ýstersen sana da sunabilirim onlarý, okumakla bitmez araþtýrma, kaynak kime aittir ve o kim kimlerle baðlantýlýdýr diye araþtýrman gerektir. Bence böyle baþla araþtýrmaya, bilip bilmeden milletimizin tarihine iftira atmaya çalýþanlara senet verme!
Yazan : cat27     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Gabile gibi bir güzel sitede böyle bir etkinliðin duyurulmasý yazýk olmuþ..birleþtirici olmamýz gerekirken bu ayrýmcýlýk niye...Avrupalýlarýn yaptýðý gibi BÖL PARÇALA YÖNET Yöntemini kullanmaya mý baþladýnýz... Býrakýn tek LGBT olsun.....saygýlarýmla..ayrýca hepimiz kardeþiz..kötüler hariç.....
Yazan : ask_man44a     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    koli bulurmuyum acaba ayol açýk büfe gibi but dio her þey :)
Yazan : giges     Beðen

    Dünyada ilk Faþist - Irkçý LGBT barýný açmayý baþarmýþ bu arkadaþlar. Dersim ne alaka
Yazan : enis2001     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)

    cat27 kaynaklarý kontrol et demiþsin sýrf senin için ettim sende hz.google sor sana benim dediðim tarihi verecek onada inanmazsan yapýcak biþey yok
Yazan : durgun_30     Beðen

    Dersim le gay liðin ne alakasý var. LGBT lileri de kendi içinde bölmek mi istiyorsunuz?
Yazan : Sensiz2014     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    1937-1938 yýllarýndaki korkunç olay diyen þahsýn kaynaklarý tekrar taramasýný tavsiye ediyorum! Neden Gabile? Ülkemizin yangýn yerine döndüðü þu günlerde neden yangýna körükle gidiliyor? Kendimi en rahat hissettiðim bu site neden bizi hayal kýrýklýðýna uðratýyor? Tüm hainlere lanet olsun!..
Yazan : cat27     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Dersim neresi Sayýn Gabile? Bu yorumuma bizzat cevap bekliyorum. Lgbt oluþumlarý çoktandýr neden bölücülerin maþasý oluyor? Bu ülkede Türk, Kürt, laz, Abhaza, Ermeni, Gürcü vs. etnik kökenler vardýr ve bunun adý ``Türk Milleti``dir. Bunu belirtmek durumunda kaldýðým için de ne kadar üzüldüðümü anlatamam. Cumhuriyetin kuruluþundan beri bu böyledir, Mustafa Kemal Paþa`nýn izinden gitmekteyiz, istemeyen bu ülkeden gider. Avrupalýlar bunu bizden almýþtýr ama bize bölücülüðü enjekte etmektedirler. Hdp, Bdp, Gezi Parký`ndaki bölücü oluþumlar vs. lgbt bireylerin sesi olamaz. Bu ülkede kadýn haklarý, lgbt haklarý, çevre hareketleri, gençlik hareketleri adýyla baþlayan tüm giriþimler ne hikmetse sonu bölücülüðe gidiyor. Hükümet nasýl saðdan vuruyorsa bunlar da soldan vuruyor. Tüm lgbt bireylere sesleniyorum. Kimsenin maþasý olmayýn, at iziyle it izinin birbirine karýþtýðý günlerde ülkemize, milletimize düþman mecralara dikkat edin. Bu yorumum siyasi deðil, benim gibi lgbt bireyleri BÝLGÝLENDÝRME ÝÇÝNDÝR. Lütfen yayýnlarýnýza ve üslubunuza dikkat edin sayýn Gabile. Maðduriyetimizi kimselere koz yapmayýn. Saygýlarýmla...
Yazan : cat27     Beðen (7 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Giriþ ücreti, vestiyer ücreti vb olmayacak. Club degil, bar formatýnda bir meakn. Bar formatýndaki bir mekanda vestiyer, giriþ gibi þeyler olmaz.
Yazan : ebear     Beðen

    1937_1938 yýllarý arasýnda gerçekleþen korkunç felaketin bir gay bar açýlýþýnda gündeme getiriliyo olmasý ironik.
Yazan : durgun_30     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Kiss
Yazan : kootay     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Ýstanbul`da bazý gereksiz barlarda olduðu gibi vestiyer ücreti zorunluluðu gibi saçma bir uygulama da olacak mý? Girerken üstündeki kabanýný,montunu vs. çýkarma zorunluluðu?
Yazan : Bulliee     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diðer baþlýklardan bazýlarý.
Haber | Ahmet mezarda katil baba firarda Ahmet mezarda katil baba firarda
   Eþcinsel olduðu için babasý tarafýndan sokak ortasýnda öldürülen Ahmet Yýldýz davasýndan ilginç bir detay ortaya çýktý. Katil babanýn yakalanmasý için güçlükle çýkarýlan kýrmýzý bültenin 1 yýl boyunca iþleme konulmadýðý tespit edildi. Ahmet Yýldýz(26), 6 yýl önce bugün Türkiye’nin ilk ‘gey namus ...

Haber | Mahkeme: Trans birey sizi nasýl rahatsýz etti? Mahkeme: Trans birey sizi nasýl rahatsýz etti?
   T.T. adlý seks iþçisine "rahatsýz etme" suçundan kesilen para cezalarý bozulunca, Ýçiþleri Bakanlýðý aleyhine tazminat davasý açýldý. Radikal’den Ýsmail Saymaz’ýn haberine göre, Ankara’da yaþayan T.T. adlý seks iþçisine “rahatsýz etme” suçundan ötürü birer gün arayla Kabahatlar Kanunu’na göre kes...

Haber | Nixon tapesi: Eþcinseller öyle doðar Nixon tapesi: Eþcinseller öyle doðar
   ABD’nin 37. Baþkan’ý Richard Nixon’ýn yeni ortaya çýkan bir tapesinde, Cumhuriyetçi baþkanýn eþcinseller hakkýndaki düþünceleri yer alýyor. Vanity Fair dergisi yazarlarý tarafýndan paylaþýlan 28 Nisan 1971 tarihli ses kaydýnda Nixon, kendi yönetiminde eþcinsellere karþý en hoþgörülü kiþi olduðunu...

Haber | Ýzmir’de bir trans erkek intihar etti Ýzmir’de bir trans erkek intihar etti
   Ýzmir’in Kýnýk ilçesinde Okyanus Efe Özyavuz adlý 17 yaþýndaki trans erkek dün intihar etti. Kick boks dalýnda Ýzmir ve bölge birinciliði olan sporcu, Facebook hesabýndan “Ne boka yaradý normal olmak?” notunu paylaþmýþtý. Özyavuz, evde yalnýz olduðu sýrada kendini balkon demirine asarak yaþamýna ...

Haber | Eþcinsel Çiftin Bebeði Oldu Eþcinsel Çiftin Bebeði Oldu
   Kanada`da eþcinsel olan erkek çift, uzun süredir hasretini çektikleri çocuklarýna taþýyýcý anne sayesinde kavuþtular. BJ Barone ve Frankie Nelson çifti, minik yavruyu kucaklarýna aldýklarýnda gözyaþlarýna hakim olamadý. Eþcinsel çift minik bebeðe Milo adýný verdi. Eþcinsel çiftin, minik yavruyu ...

Haber | 10 Binler yürüdü, Ýstiklal caddesi yerinden oynadý 10 Binler yürüdü, Ýstiklal caddesi yerinden oynadý
   LGBT (lezbiyen, gay, biseksüel, trans) Onur Yürüyüþü Taksim`de gerçekleþtirildi. Beyoðlu’nda bu yýl 22. kez düzenlenen LGBTÝ Onur Yürüyüþü polis engeline takýldý. Fransýz Konsolosluðu önünde TOMA destekli çevik kuvvet polisleriyle etten duvar ören emniyet kimsenin Taksim Meydaný’na çýkmasýna izin...

Haber | Eurovision 1.si Conchita Wurst Onur Yürüyüþü`ne destek verdi Eurovision 1.si Conchita Wurst Onur Yürüyüþü`ne destek verdi
   Danimarka`nýn baþkenti Kopenhag`da gerçekleþtirilen 2014 Eurovision Þarký Yarýþmasý`nda Avusturya`yý Rise Like a Phoenix isimli þarkýsýyla temsil eden Conchita Wurst`ten yarýn, saat 17:00`de, Taksim`de yapýlacak Onur Yürüyüþü`ne destek geldi. 12. LGBTÝ Ýstanbul Onur Haftasý Komitesi ile bir video...

Haber | Okan Bayülgen’den Hormonlu Domates tepkisi: Gerizekalýlar! Okan Bayülgen’den Hormonlu Domates tepkisi: Gerizekalýlar!
   Hormonlu Domates Ödülleri’nde eðlence kategorisinde ödül alan Okan Bayülgen, Twitter hesabýndan LGBTÝ’lere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) “gerizekalýlar” dedi. Ýstanbul LGBTÝ Onur Haftasý kapsamýnda bu yýl 10. kez verilen ödüllerde Bayülgen erkek çocuklarýnýn genelev olmadýðý için b...

Haber | “Hormonlu Domates Ödülü”nü siyaset alanýnda Baþbakan Erdoðan kazandý. “Hormonlu Domates Ödülü”nü siyaset alanýnda Baþbakan Erdoðan kazandý.
   “Hormonlu Domates Ödülü”nü siyaset alanýnda Baþbakan Erdoðan kazandý. Eðitim, Medya, Siyaset, Yaþam Alanlarý, Sansür, Eðlence Dünyasý, Spor ve Beynelminel kategorilerinde Homofobik ve transfobiklere verilen Hormonlu Domates Ödülleri bu yýl 10. kez sahiplerini buldu. 10. Hormonlu Domates Ödül Tören...

Haber | Gey Polisler Berlin’de Buluþtu Gey Polisler Berlin’de Buluþtu
   Avrupa Gey Polis Derneði’nin 7. Konferansý, Berlin Pride haftasýnda yaklaþýk 200 LGBT polisin katýlýmýyla gerçekleþti. Üniformalarýyla pride’a katýlmalarý engellenen polisler açýlmaktan korkuyorlar 21 Haziran’da yapýlan Christopher Street Day’in öncesinde Berlin önemli bir konferansa ev sahipliði...


|   Ýletiþim  |   Sözleþme  |   Yardým  |   Site Haritasý  |  

Gabile.com bir tanýþma, arkadaþlýk ve eðlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanýcý sözleþmesini okumuþ ve kabul etmiþ sayýlýr.
Her hakký saklýdýr. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi