Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletiþim
Turkish English German  
Ýçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajýný heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskýn erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzý mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaþ ve üstü aksaray iline yakýn sanal olmayan arkadaþlar mesaj atýn tanýþalým.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] Ýst-Kadýköydeyim yalnýz yaþýyorum amacým 18-25 yaþ bir genç ile tanýþmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakýným 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaþ üstü býyýklý amca ile aþk yaþamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaþlýk sevgili aþk yaþamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[Ýstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] Ýnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalý. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaþlar kayseri ve civarý .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalýlar çýkýn artýk otaya tanýþalým kaynaþaým dost olalým ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] sený cok sevýyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aþk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsýn.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanýþalým mý.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaþ üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpÝst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Þifre:
Þifremi Unuttum

Þu an Online
405 Üye var




Hýzlý Ara | Detaylý Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | “Ben kadýn sandým, travesti olduðunu görünce öldürdüm”

“Ben kadýn sandým, travesti olduðunu görünce öldürdüm”


Ýstanbul Beyoðlu`nda kaldýðý otele getirdiði travestiyi öldürdükten sonra kaçarken býçakla yaraladýðý taksicinin aracýný gasp ederek Bursa`ya giden Ýran uyruklu þüpheli iki kadýn sürücüyü daha gasp etmek isterken vatandaþlar tarafýndan yakalandý. Yakalanan þüphelinin otele giriþ görüntüleri ortaya çýkarken, yapýlan sorgulamalarda, "Ben kadýn sandým, travesti olduðunu görünce tartýþtýk ve öldürdüm" dediði öne sürüldü.

Ýstanbul Cinayet Büro Amirliði ekiplerini harekete geçiren olay 8 Mart Günü sabaha karþý 05.00 sýralarýnda yaþandý. Ýran uyruklu 27 yaþýndaki Ashkan Kazemi isimli þüpheli 27 Þubat’ta turistik amaçlý Türkiye’ye geldi. Ýddialara göre, 8 Mart gecesi Ýstiklal Caddesi’nde dolaþmaya çýkan Ashkan Kazemi isimli þüpheli Azerbaycan uyruklu Roman isimli travesti ile karþýlaþtý. Cinsel birliktelik için anlaþan ikili Beyoðlu Tarlabaþý Altýn Bakkal Sokak’ta bulunan 3 katlý apart otele geldi. Odaya çýktýktan bir süre sonra Ashkan Kazemi isimli þüpheli resepsiyondaki görevlinin yanýna gelerek “Sevgilimle tartýþtýk, elim kesildi. Eczaneye gidip geleceðim” dedikten sonra otelden ayrýldý. Durumdan þüphelenen otel görevlisi odaya girdiðinde kanlar içinde yerde yatan Roman isimli travestinin cansýz bedeni ile karþýlaþtý. Olayýn þokunu atlatan çalýþanlar, durumu polis ve saðlýk ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saðlýk ekipleri yaptýklarý ilk incelemede kafasýnda darp izleri ve boðazýnda kesikler olan kiþinin yaþamýný yitirdiðini belirledi.

Olayla ilgili soruþturma baþlatan Ýstanbul Cinayet Büro Amirliði ekipleri çevredeki güvenlik kameralarýný incelemeye aldý. Yapýlan incelemeler sonucu öldürülen kiþinin otele birlikte girdiði Ashkan Kazemi’yi yakalamak için çalýþma baþlattý. Þüpheli ise otelden ayrýldýktan sonra Esenler’e giderek bir taksiye bindi. Taksiyle Yalova’nýn Altýnova Ýlçesi’ne giden þüpheli taksici Ahmet K.’yý da býçakla yaraladýktan sonra aracýný gasp etti. Þüpheli gasp ettiði araçla Bursa’nýn Nilüfer Ýlçesi’ne yöneldi.

VATANDAÞLAR YAKALADI

Bursa’da dikkat çekmemek için araç deðiþtirmeye çalýþan þüpheli önce Yaðmur Þ. isimli bir kadýnýn aracýna çarptý. Aracýndan inen kadýn, anahtarýný almak isteyen þüpheliye karþý direnince þüpheli olay yerinden uzaklaþtý. Bir süre sonra þansýný tekrar denemek isteyen þüpheli bu kez de Melis Þ. isimli kadýnýn aracýný gasp etmeye çalýþtý. Kadýn sürücünün darp edildiðini gören çevredeki vatandaþlar, þüpheliyi yakalayarak Bursa Polisi’ne teslim etti.

Gözaltýna alýnan þüphelinin Beyoðlu’nda Roman isimli travestiyi öldürdüðü belirlenince Ýstanbul Cinayet Büro Amirliði ekiplerine bilgi verildi. Bursa’ya giden Cinayet Büro Amirliði ekipleri þüpheliyi Istanbul Asayiþ Þube Müdürlüðü’ne getirdi.

BEN KADIN ZANNETTÝM

Emniyette sorguya alýnan þüphelinin cinayeti kabul ettiði öðrenilirken, ifadesinde “Ýstiklal Caddesi’nde gezerken karþýlaþtým. 200 liraya anlaþtýktan sonra otele geldik. Ben onu kadýn zannediyordum. Travesti olduðunu öðrenince gitmesini istedim. Para isteyince tartýþtýk ve öldürdüm” dediði öne sürüldü. Emniyetteki iþlemleri tamamlanan þüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: sozcu.com.tr


Eklenme Tarihi : 12.03.2018
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 247830 kez okundu.

Haberi
Paylaþ
Face
Paylaþ facebook
Blog
Paylaþ Blogger
Frien
Paylaþ Friendfeed
Mysp
Paylaþ Myspace
Twit
Paylaþ twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kiþilerin kendi görüþleridir.
Yazýlanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Allah cezasini versin o serefsizin
Yazan : Olgunersin     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Travestiye arkadan vermiþdir sonrada piþman olup oldurmuþtur...
Yazan : samaraekru     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Herif gaspçý belli. Picovski
Yazan : hakanasil     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Tüm sakalli yaratýklardan uzak durunuz..Çünkü hemen hepsi meczup..
Yazan : olg_escinsel     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Bu mahluku alýp vahþi hayvanlarýn olduðu kafeslere kapamak lazým eðer hakim sorarsada önce insan sanýp ve karþýma aldým meðerse üzerine insan kýyafeti giymiþ adi bir hayvanmýþ bende olmasý gereken yere kafese koydum demeli hani oda kadýn sanmýþ ya. Ama hangi kafese koycaðýný seçmek baya zor olacaktýr hangi hayvan bu kiþi kadar cani ve aþaðýlýk olabilir ki.
Yazan : waterstones     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Benim Bir Türlü Anlamadýðým Þey; Toplum Yýllarca Zeki Müreni Alkýþlamýþ, Ona Hayran Olmuþ. Ayný Þekilde Hala Yaþayan Trans Þarkýcýmýz Var. Bunu Da Alkýþlýyorlar. Ortada Salýnan Her Tür Kadýn Programýnda Boy Gösteren Eþcinsel Þarkýcýlar Var. Bunlarý Da Insanlarýmýz Bayýla Bayýla Izliyorlar. Verdikleri Konserler Týka Basa Doluyor. AMA GEL GÖR KÝ AYNI APARTMANDA, YA DA AYNI MAHALLEDE OTURAN BÝR EÞCÝNSEL OLDUÐUNDA ÝNSANLAR BU EÞCÝNSEL ÝNSANA HER TÜR KÖTÜLÜÐÜ EDÝYORLAR. Bu Insanlarý Öldürmeye Kalkýyorlar. Onunla; Þu Anda Televizyonlara Çýkan Gay Þarkýcýlarýn Arasýndaki FARK NE? Ikisi De Erkeklerle Yatýyor. Deðiþen Ne? Bu Kin Bu Nefret Neden? Neden?
Yazan : Calgary     Beðen (8 kiþi bu yorumu beðendi.)

    þerefsiz
Yazan : ramocan59     Beðen (6 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Iran`ýn psikopatý da bizi buluyor.
Yazan : kayseriAdam     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    türkiye aldý baþýný gidiyor artýk cinayetleri yabancý uyruklular yapýyor ortaköy reyna katliyamýný yapanda yabancýydýýý biz bunlarýn ülkesine gitsek almazlar bizi suc devlette kimse boþ yapmasýn
Yazan : ayan34     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    ben de insan sandým seni ama deðilmiþsin..seni gebertelim o zaman onun bunun çocuðu...
Yazan : Ehrimenj     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Offf offf ne diyelim ki simdi Rabbim Tahsiratini aff etsin Kristina . Yasadigin zamanda hep olaylarda idin Olmende bir olay oldu . Hep derdim Olay Kadin Kristina . Uzuluyorum inanamiyorum ama ne yapa biliriz ki . Sadece dua edelim Rabbim aff etsin . Olmedi olduruldu hani hocalar derler ya kendi olumuyle olmiyen insallah cenete girer . Bizde hepimiz tek agiz diyelim Yerin Cennet olsun arkadasim . Burda rahat edemedin insallah orda rahat edersin . Rabbim cehenemi haram ceneti helal kilsin sana
Yazan : TAM_KADIN     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Kadýn sanmýþtým bayat bi bahane özrü kabatinden büyük. Bence iþin iç yüzü böyle deðil. Hadi onu öldürdün peki arabayi neden gasp ettin diðer bayanlarý neden gasp etmeye çalýþýyorsun. Mutlaka ondan para istemiþtir bu þerefsiz oda vermeyince oldurmustur. Bizim ulkemzdede böyle insanlar var ilk fýrsatta iliþkiye girer sonra yok öyle yok böyle ben bu ülkede kadýn haklarý çocuk haklarý deðil toplumun bütün bireylerini kapsayacak insan haklarý kanunu istiyorum. Kadýn çocuk diye ayrým yapmaksýzýn eþit kanunlar istiyorum yasa dýþý biþey yapmadiktan sonra özgürce yaþamak istiyorum. Bizim ülkemizde kanunsuzluk yolsuzluk kol geziyor bu ülkeyi yönetenlerin sesi çýkmýyor. Gece dýþarý cikamiyirsun ya yolunu keserek para isterler yada canýndan olursun fýrsatýný buluncada tecavüz ederler iliþkiye girerler þantaj yaparlar kimsenin giki çýkmaz
Yazan : sex_16_sex     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    iskenceyle öldürülsün
Yazan : biyikli50     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Orosbu çocuðu, hemen asacaksýn bu iti
Yazan : dgnmetin     Beðen (6 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Adi, þerefsiz. Hapiste seni bir güzel benzetirler umarým. Pislik.
Yazan : lerhan     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    8 Marttaki haberin farklý versiyonu mu? Ýki haber görüyorum, muhtemelen ayný yaþanan korkunç olayla ilgili ama farklý detaylar var? Ne olursa olsun çok üzücü.
Yazan : artizan     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Diðer haberde ölen kiþinin ismi kristina diye geçiyor ama burada roman denmiþ. Bu iki haber ayný deðil mi?
Yazan : KumralBebek     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    onun bunun çocuðu sanane travestiden doðu ülkelerinde yasak ama burasý Türkiye burayla ora kýyaslanmaz asla oça bak kendi ülkesi sankibura bizim ülkede suç var her önüne geleni alýyor bi avrupa kadar olamadýnýz
Yazan : sekerom     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Kuyruklu yalan... insanlar nasýl inanabiliyor buna?
Yazan : OlgunSipahi     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    farkýndaysanýz genelde ya translar yada travestiler öldürülüyor. bir erkeðin eþcinsel olmasý kadýn olmasý anlamýna gelmiyor yaratýlýþýna ters olayý kendine hak biçen olacaklara katlanmak zorundadýr. bana göre transeksüellik ve travestilik sadece topluma göre þekilenmektir kýsacýk ömrünü neden bir baþka bedende geçirme çabasýyla onca acý ve dýþlanmýþlýklarla geçiresin ki. ayrýca bunun normal olmadýðý da bir gerçek. bende eþcinselim ve kadýnlardan zerre etkilenmiyorum aksine tiksiniyorum cinsel anlamda ama kendimi kadýn gibi görmüyorum içimde ki þey ne erkek nede kadýn deðil sadece iki cinsiyetten birini seçme olanaðýmýz olduðundan ve kadýnlar gibi erkeði arzuladýðýmýz için kadýnsýlýðý tercih ediyoruz bizler bu deðiliz normal bir insan gibi yaþamaya devam edersek toplum bizi istesede istemesede kabul edecek.
Yazan : BadRedRock     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    ya ruh hastasý yada hapçý piskopat,yazýk oldu ölen kiþiye,
Yazan : Beyazgece_1     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)

    orospu çocuðu sen onun trans olduðunu bal gibi biliyorsun götünü siktirmek istedin oda þikmeyince öldürdün degilmi þeref yoksunu kerhane artýðý
Yazan : Old_Teen     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    þerefsiz terbiyesiz. yazýk deðilmi o kiþiye neymiþ kadýn sanmýþýmýþ. yalanda söylüyor.adi herif
Yazan : olguniri     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Bahse girerim travestiye düzdürtmüþtür kendini sonrada guruna yedýrememiþ ve bu sebepten dolayý bu iðrenç cinayeti iþlemiþtir.
Yazan : turkishmanxx     Beðen (13 kiþi bu yorumu beðendi.)

    kadýn sanmýþ... dýþardan bakýnca da biz seni adam sanardýk sanýrým
Yazan : bi_sen_gitme     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    oldurulen þahýs azeri asýllý bu arkadaþ iranlý kesinlikle yalan soyluyor.ya soymaya kalktý yada satýcýsý anormallýk var býldýðým kadarýyla iranýn buyuk kýsmý azeri zaten belkide irandan onu oldurmaye geldii.baþka þahýslarýn araclarýna çarpýp soyma susunude yersiz ancak madde kullanmasý ihtýmalide çok kuvvetli
Yazan : messenger     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    her zaman ayni bahane her zaman ayni yalan körmüydü acaba bi travesti yüz kilometreden belli gercek kadin olmadigi hafif ceza almak icin
Yazan : AleviBoy     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)

    memleket de ne ararsan var.rus,ýrak,iran,amerika,japonya. türkiye`ye sýðýnýp sonra oranýn vatandaþýný öldürmek? ben ingiltere^ye gittim yere çöp atamadým. canlar bizim ülkemiz de bu kadar deðersiz olmamalý. ve her önüne geleni ülkemize almamamýz gerek.
Yazan : royemrym     Beðen (10 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Seks isciligi yappan travestiler sadece genelevde calismalidirlar.bu tip kisilerden nefret edenler var.cunku.allah farkli cinsel yonelimmleri.olan.insanlari.korusun.
Yazan : EBEMAR     Beðen (8 kiþi bu yorumu beðendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diðer baþlýklardan bazýlarý.
Haber | Bir Ejderhaya Benzeme Yolunda Kulaklarýný ve Burnunu Kestiren 55 Yaþýndaki Trans Kadýn Bir Ejderhaya Benzeme Yolunda Kulaklarýný ve Burnunu Kestiren 55 Yaþýndaki Trans Kadýn
   Eski bir bankacý olan trans kadýn, ejderha gibi görünmek için onlarca ameliyat olmuþtu ve olmaya da devam ediyor. DailyMail`den derlediðimize göre son operasyonda kulaklarýný ve burnunu tamamen aldýrdý. Doðumda verilen ismi Richard Hernandez olan 55 yaþýndaki trans kadýn, geçtiðimiz yýllarda oldu...

Haber | Adana’da trans kadýna býçaklý saldýrý Adana’da trans kadýna býçaklý saldýrý
   Adana`da yaþayan 39 yaþýndaki trans kadýn Cansu C. yolda yürüdüðü sýrada kimliði belirsiz bir kiþinin býçaklý saldýrýsýna uðradý. Yaralanan Cansu C. hastanede tedaviye alýndý. Doðan Haber Ajansý’nýn aktardýðýna göre saldýrý, sabaha karþý saat 05.00 sularýnda Cansu C., arkadan yaklaþan kimliði bel...

Haber | 8 Mart Gecesi Ýstanbul Beyoðlu’nda Trans Nefret Cinayeti 8 Mart Gecesi Ýstanbul Beyoðlu’nda Trans Nefret Cinayeti
   8 Mart Dünya Kadýnlar Günü’nde gece saatlerinde Ýstanbul Beyoðlu’nda Azerbaycan uyruklu trans kadýn Kristina bir erkek tarafýndan kaldýðý apart dairede öldürüldü. Trans gazeteci Michelle Demishevich’in dün kendi sosyal medya hesabýndan duyurduðu habere göre Azerbaycan uyruklu 35 yaþýndaki trans ...

Haber | Hande Ataizi Yeni Filminde Bir Trans Kadýný Canlandýrýyor Hande Ataizi Yeni Filminde Bir Trans Kadýný Canlandýrýyor
   Oyuncu Hande Ataizi, “Hilal Feza ve Diðer Gezegenler” isimli çekilmekte olan film için bir trans kadýný canlandýrýyor. Yönetmenliðini Kutluð Ataman’ýn üstlendiði “Hilal Feza ve Diðer Gezegenler” isimli filmde trans bir kadýný canlandýran Hande Ataizi, filmin 28 Þubat dönemini anlattýðýný ve 90’...

Haber | Ankara’da Trans Kadýn Evinde Ölü Bulundu Ankara’da Trans Kadýn Evinde Ölü Bulundu
   10 Mart Cumartesi günü Ankara’nýn Kolej semtinde yaþayan 19 yaþýndaki trans kadýn Nefes, kaldýðý evde öðle saatlerinde ölü bulundu. Beraber çalýþtýðý trans arkadaþlarýnýn verdiði bilgiye göre Nefes Cumartesi sabahý kuzeni ve bir grup arkadaþýyla bir süre vakit geçirdi. Daha sonra kuzeninin iþe gi...

Haber | EÞCÝNSEL ÇALIÞANA MOBBING DAVASINDA ERTELEME KARARI EÞCÝNSEL ÇALIÞANA MOBBING DAVASINDA ERTELEME KARARI
   Uluslararasý tekstil firmasý GAP’ýn Türkiye þubesinde eþcinsel bir çalýþanýn mobbinge maruz býrakýlmasý ve istifaya zorlanmasý ile ilgili davaya dün devam edildi. Ýstanbul 9’uncu Ýþ Mahkemesi’nde görülen altýncý duruþmada, davacý M.G. ile birlikte çalýþan bir tanýk, “Personel müdürünün davacýya eþci...

Haber | GÝYÝM MARKASI REKLAMLARINDA EÞCÝNSELLÝÐE YER VERDÝ, HOMOFOBÝKLER TEPKÝ GÖSTERDÝ GÝYÝM MARKASI REKLAMLARINDA EÞCÝNSELLÝÐE YER VERDÝ, HOMOFOBÝKLER TEPKÝ GÖSTERDÝ
   Yeni sezon için hazýrladýðý reklam kampanyasýnda yalnýzca eþcinsel çiftlere yer veren Hollanda menþeli uluslararasý giyim markasý Suitsupply, sosyal medyada hiç beklemediði tepkilerle ile karþýlaþtý. Ýçerdiði video ve fotoðraflarda eþcinsel çiftlerin birbirleriyle samimi görüntüler sergilediði, b...

Haber | TRANS KADIN MODEL SUDESU DEMÝREL PODYUMLARDA TRANS KADIN MODEL SUDESU DEMÝREL PODYUMLARDA
   Birkaç yýldýr modellik yapan trans model Sudesu Demirel, geçtiðimiz günlerde Grand Cevahir Hotel’de ki defilede ünlü modellerle podyuma çýktý. Trans model Sudesu Demirel giydiði transparan after gelinlik modeliyle ilgi çekti. Yazýlan magazin haberlerinde adýný trans model olarak geçirmek isteyen ...

Haber | ÝRMA`mýzý kaybettik. ÝRMA`mýzý kaybettik.
   Yakalandýðý amansýz hastalýða yenik düþen ÝRMA`mýzý maalesef kaybettik. Kanser denen illet onu aramýzdan kopardý. ÝRMA bu sitede herkes için çok özeldi, hanýmefendiydi, kibardý, saygýlýydý, sevilen bir insandý. Herþeyden önce Gabile`nin ilk üyelerinden birisiydi ve temel taþlarýndandý. O zamanlar g...

Haber | Dünyanýn emzirebilen ilk transeksüeli Dünyanýn emzirebilen ilk transeksüeli
   ABD`li trans kadýn, dünyada ilk defa çocuk emzirmeyi baþararak tarihe geçti. Doktorlara göre, çocuðun beslenmesi ve geliþimi tamamen normal. Dünyada ilk defa cinsiyet deðiþtiren bir erkek hormon tedavisi gördükten sonra çocuk emzirmeyi baþardý. Doktorlar trans annenin emzirmesini tetiklemek için ...


|   Ýletiþim  |   Sözleþme  |   Yardým  |   Site Haritasý  |  

Gabile.com bir tanýþma, arkadaþlýk ve eðlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanýcý sözleþmesini okumuþ ve kabul etmiþ sayýlýr.
Her hakký saklýdýr. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi