Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1790 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | Kan donduran itiraf: Bahçıvan 1’i Türk 8 erkeği öldürmüş

Kan donduran itiraf: Bahçıvan 1’i Türk 8 erkeği öldürmüş


Kanada`nın Toronto kentinde bahçıvanlık yapan Bruce McArthur, 2010-17 arasında kaybolan biri Türk, sekiz erkeği öldürdüğünü itiraf etti.


Sol üstten saat yönüne doğru kurbanlar: Selim Esen(44), Andrew Kinsman(49), Majeed Kayhan(58), Dean Lisowick(47), Kirushna Kumar Kanagaratnam, Abdulbasir Faizi, Skandaraj Navaratnam, Soroush Mahmudi(50)


67 yaşındaki McArthur, geçen Ocak’ta tutuklanmış ve iki cinayetle suçlanmıştı. Polis daha sonra McArthur’u altı cinayetle daha suçladı. McArthur’un kurbanlarının çoğu Toronto’nun Gay Village (Eşcinsel Köy) semtiyle bağlantılı. McArthur’un kurbanlarının kalıntıları, yine Toronto’da Leaside semtindeki bir evde bulundu.


Bruce McArthur

McArthur’a yöneltilen birinci derece cinayet suçlamasının her biri, otomatik ömür boyu hapisle cezalandırılıyor. Bu da 91 yaşına kadar şartlı tahliye talebinde bulunamayacağı anlamına geliyor. Bruce McArthur’un ceza duruşması 4 Şubat’ta başlayacak ve duruşmada kurbanlarının dostları ve akrabaları, kayıplarının yaşamlarını nasıl etkilediğine dair ifadeler verecek. Yargıç ayrıca, McArthur’un ömür boyu hapis cezalarını peş peşe mi yoksa hepsini aynı anda mı çekeceğine karar verecek.

Savcı Michael Cantlon, McArthur’un kurbanlarını “pozlara sokup” fotoğraflarını çektiğini ve kurbanlarına ait mücevher ve bir defter gibi eşyaları hatıra olarak sakladığını söyledi. Tüm suçların “cinsel doğası” olduğunu belirten savcı, McArthur’un cinayetler sırasında kurbanlırını bağladığına dair kanıtlar da olduğunu anlattı. Kurbanların kalıntılarının çoğunun, McArthur’un bahçıvan olarak çalıştığı 53 Mallory Crescent adresindeki saksılara gömüldüğü belirtilirken, diğer kurbanların da yakındaki bir vadiye gömüldüğü kaydedildi.

YATAK ODASINDAN AMELİYAT ELDİVENİ VE KELEPÇE ÇIKTI

Polis, McArthur’un yatak odasında yaptıkları aramada içinde koli bantı, ameliyat eldiveni, ip, plastik kelepçe, esnek halat ve şırıngaların yer aldığı bir çanta bulunduğunu açıkladı. Polise göre kurbanların bazıları cinsel saldırı sırasında ya da “yasa dışı şekilde alıkonuldukları” sırada öldürüldüklerini belirtti. Polis yetkilileri, tutuklamanın ardından serbest bahçıvanlık yapan McArthur ile bağlantılı çok sayıda mülkü aradı ve onlarca yıl öncesinden kalan faili meçhul cinayetleri yeniden ele aldı.


Şu ana dek tespit edilebilen sekiz kurbanın hepsi Eşcinsel Köyü ile bağlantılı ve birçoğu Güney Asya ya da Ortadoğulu göçmenler. Toronto’daki LBGT topluluğu, kayıp erkekler konusundaki endişelerini yeterince ciddiye almadıkları için Toronto polisini eleştirdi. McArthur’un kimliği belirlenen ilk iki kurbanı her ikisi de 2017’de kaybolan 49 yaşındaki Andrew Kinsman ve 2013’te Kanada’ya yerleştiği belirtilen Türk kurban Selim Esen.

ESEN 2013’TE KANADA’YA TAŞINMIŞTI

Esen’in erkek kardeşi Ferhat Çınar, Selim Esen için geçen Ekim’de yapılan cenaze töreninde kardeşinin bir eşcinsel olarak Türkiye’de yaşamaktan memnun olmadığını anlatmıştı. Çınar İstanbul’da doğan ve Ankara’da büyüyen kardeşinin ailesine destek olmak için çalıştığı sırada üniversiteyi bitirdiğini anlatmıştı. Avusturalya’da birkaç yıl yaşayan Esen’in 2013’te erkek arkadaşıyla evlenmek için Kanada’ya taşındığı, ancak evliliğin ardından ilişkinin uzun sürmediği belirtilmişti.

Kaynak: Sozcu.com.tr



Eklenme Tarihi : 01.02.2019
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 161091 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    sen çık yurtdışılarına git evlenmek için yerleş ordada psikomanyağın teki eldiven objelerle canına kıysın,çıkarılcak sonuç kimseye güvenme,bu ortamda aşk maşk hikaye.
Yazan : yanki19     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    biriyle bulusmaya giderken bir arkadasiniza beni yarim saat sonra ara dersiniz aradiginda sohbetin sekline gore devam eder veya kalkarsiniz oh mis
Yazan : castor     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Hertürlü Tehlikeye açığız, bir mutluluğa açık değiliz. Biz bunun hesabını kime sorucağız.
Yazan : merterdinc     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    HOMOFOBİ HERYERDE BAKIN SADECE MÜSLÜMAN ÜLKELERDE DEĞİL TAMAM ÜLKEMİZDE FAZLA ÖZGÜRLÜK YOK AMA EN AZINDAN EVLERİMİZDE ÖZELİMİZDE ÇOKDA KARIŞAN YK
Yazan : erdemseker06     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Nedir bu eşcinsellerin bitmek tükenmek bilmeyen çileleri yalnızlığın en çok koyduğu ailene arkadaşına en çok manevi desteğine ihtiyaç duyduğun anda bile yaşadıklarını içine atman gerekiyor tekbaşınasın bir başınasın koskoca dünyada ve bu yalnızlık seni yiyip bitirirken yoldaşım olsun derttaşım olsun diye birilerini aramaya çıktığında bu haberleri okuyorsun bir daha içine kapanıyorsun ve en acısıda eşcinsellierin birbirine yaşattıkları. Yok mu bu gecenin sabahı. Gel artık ki insanların dikenler üzerinde yürümeye mecali takati kalmadı. Umarım bu okuduğumuz son kötü haber olur.
Yazan : waterstones     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    bunu idam edin bir yıl hapis önce
Yazan : korayyy23     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    biriyle buluşmaya gittiğimde yanımda koruyucu bişeyler kesin taşırım kimseye güven olmaz
Yazan : Tiryakimolursun     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu site dahil her yer homofobik insanlarla dolu. Eşcinsellik eziklik değil, asıl ezikler, aşagılıklar sex için kız bulamayıp bu ve benzeri siteye giren heterolar. Bir de gay olduğunu kabullenemeyip homofobik olanlar var.
Yazan : True_Love     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    balamoz düşmanı resmen herif. mantiler varken güzel adamcağızları katletmiş yazıklar olsun
Yazan : Tombulx     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Herkesin dikkatli olması gerekli, bir yakınınıza gittiğiniz yeri her zaman bildirin demeyeceğim, çünkü hayatınız boyunca bir seri katille randevulaşma olasılığınız çok düşük. Ama kötü insanlarla çok karşılaşacaksınız. Dikkatli olmazsanız dayak yiyecek, aşağılanacak, tecavüze uğrayacak, hırsızlığa veya şantaja maruz kalacak, hastalık kapacaksınız. Sizi maddi ve manevi yıpratan insanların yaptıkları da yanlarına kar kalacak. Dünya kötülükle beslenen insanlarla dolu. O yüzden siz yine de dikkatli olun.
Yazan : Deadmeat     Beğen (13 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Almanya`da bir ilk: Milletvekili cinsiyet değiştirdi Almanya`da bir ilk: Milletvekili cinsiyet değiştirdi
   Almanya`da geçtiğimiz ekim ayında Bavyera eyaletinde yeniden milletvekili seçilen Markus Ganserer cinsiyet değiştirdi. Almanya`nın cinsiyet değiştiren ilk milletvekili olan Ganserer yeni adını Tessa olarak duyurdu. Almanya`da Yeşiller Partisi milletvekili Markus Ganserer cinsiyet değiştirdi ve ye...

Haber | Eşcinsel erkekle röportaj yapan gazeteciye 1 yıl hapis cezası Eşcinsel erkekle röportaj yapan gazeteciye 1 yıl hapis cezası
   Mısır`da televizyon sunucusu Muhammed el Gheity, geçen yıl programında eşcinsel bir erkekle yaptığı röportajdan dolayı yargılandı ve 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Gize’deki mahkeme, sahibi olduğu LTC televizyon kanalında “eşcinselliği teşvik etmektan” suçlu bulduğu El Gheity’yi ayrıca 167 dol...

Haber | İngiltere`de eşcinsellere saldıran Türklere ceza yağdı İngiltere`de eşcinsellere saldıran Türklere ceza yağdı
   İngiltere`nin başkenti Londra`da geçtiğimiz Mayıs ayında eşcinsellere asitle saldıran Türklere ceza yağdı. Londra’daki Türk mahalllesi “Hackney’in sahipleri” olduğunu iddia eden Türk çete, eşcinsellere asit ile saldırırken kameralara yakalandı. Mayıs 2018`de gerçekleşen saldırıda bir kişinin kafa...

Haber | Tabancayla vurulan travesti öldü, 2 kişi yaralandı Tabancayla vurulan travesti öldü, 2 kişi yaralandı
   İzmir`in Konak ilçesi Alsancak semtindeki bir apartmanda çıkan tartışmanın ardından, görevde olmayan polis memuru A.D. tarafından tabancayla vurulduğu belirtilen travesti Burak Batmaz yaşamını yitirdi, biri travesti 2 kişi de yaralandı. İddiaya göre, bu sırada dışarıda bulunan polis memuru A.D. (...

Haber | ÖZEL DOSYA: YAŞLI EŞCİNSELLERDEN DENEYİMLER VE NASİHATLER ÖZEL DOSYA: YAŞLI EŞCİNSELLERDEN DENEYİMLER VE NASİHATLER
   GZone Dergi Ocak-Şubat 2019 sayısı için yaşı 50`nin üzerindeki eşcinsellere deneyimlerini sorduk ve onlardan genç hallerine ne nasihat vereceklerini dinledik. Hiçbir şeyin aynı kalmadığı hayatın akışında elbette bizlerin de hayatı değişikliğe uğruyor. Eşcinselliğimizi keşfettiğimiz gençliğimiz...

Haber | Justin Trudeau Sınırları Zorladı: Kanada’dan Bozuk Paralar İçin LGBT Tasarım! Justin Trudeau Sınırları Zorladı: Kanada’dan Bozuk Paralar İçin LGBT Tasarım!
   Kanada LGBT dostu tutumunu sürdürüyor. Başkan Justin Trudeau, Kanada dolarının yeni tasarımını onayladı. Eşcinselliğin yasak olmaktan çıkarılışının 50. yılı olan 2019, Kanada için sembolik bir anlam taşıyor. Kanada hükümeti de bu özel anlama yakışacak bir karar aldı. Henüz detaylı bir bilgi ya...

Haber | Tarihi An! Biliminsanları HIV İle Enfekte Olmuş Hücreleri Temizleyebildiklerini Açıkladı! Tarihi An! Biliminsanları HIV İle Enfekte Olmuş Hücreleri Temizleyebildiklerini Açıkladı!
   Biliminsanları HIV ile enfekte olmuş hücreleri tamamen temizleyebildiklerini açıkladı. Bu, HIV tedavisinde önemli bir adım. EurekaAlert’in haberine göre, Paris’teki Institut Pasteur araştırmacıları “CD4 T lemfositlerindeki aktivitenin karakteristiğini çözdü”. Bu, HIV virüsünün enerji üretme süre...

Haber | İrlanda’nın Eşcinsel Başkanı Leo Varadkar, Putin ile LGBT Hakkında Konuşmak İstiyor İrlanda’nın Eşcinsel Başkanı Leo Varadkar, Putin ile LGBT Hakkında Konuşmak İstiyor
   Leo Varadkar, Rus başkanı Vladimir Putin’in anti-LGBT politikaları hakkında açıklamalarda bulundu. Gay olduğu bilinen sayılı politik figürden biri olan Varadkar, Ağustos ayında da Papa Francis’i İrlanda’ya davet etmişti. Irish Independent ile yapılan bir röportajda Leo Varadkar, Vladimir Putin il...

Haber | Sıla: Lezbiyen Olsam Çıkar Söylerdim! Sıla: Lezbiyen Olsam Çıkar Söylerdim!
   Ayşe Arman’la dün başlayan Sıla’yla ‘kadın kadına dertleşme’ serisi bugün de devam ediyor. Yaşadığı zor günlerin ardından ilk kez Ayşe Arman’a konuşan Sıla, ‘Lezbiyen olsam çıkar söylerdim’ dedi. Bu ülkede “Çamur at izi kalsın” bir yöntemdir. Senin için bir sürü şey söylendi, biseksüel, lezbiyen ...

Haber | Justin Bieber, Jaden Smith’in Erkek Arkadaşı Olduğunu İddia Etti! Justin Bieber, Jaden Smith’in Erkek Arkadaşı Olduğunu İddia Etti!
   Justin Bieber son günlerde Jaden Smith ile Instagram’da flörtleşti ve hatta ABD’li oyuncunun erkek arkadaşı olduğunu iddia etti! Jaden Smith’in mikrofon ile poz verdiği bir fotoğrafa Bieber yorum olarak “Erkek arkadaşın olduğumu sanıyordum.” yazdı. Smith’ten gelen “Öyle olduğunu biliyorsun” cevab...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi