Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1432 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | SURİYELİ EŞCİNSEL SIĞINMACI WISAM SANKARİ’NİN KATİLİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

SURİYELİ EŞCİNSEL SIĞINMACI WISAM SANKARİ’NİN KATİLİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ


Geçtiğimiz yıl İstanbul’da öldürülen Suriyeli eşcinsel sığınmacı Muhammed Wisam Sankari’nin katili, cinayeti itiraf etti.

KaosGL’de yer alan habere göre, Suriyeli eşcinsel sığınmacı Muhammed Wisam Sankari, 23 Temmuz 2016 gecesi Aksaray’daki evinden çıkmış, 25 Temmuz’da İstanbul Yenikapı’da ölü bulunmuştu. Kafası kesilen ve bedeni tanınmaz hale gelen Wisam Sankari daha önce de tehdit edilmiş, kalabalık bir erkek grubu tarafından kaçırılmış ve tecavüze uğramıştı.

SANIĞIN GEÇEN YIL YAKALANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Av. Fırat Söyle, cinayetin ardından yargı sürecine dair verdiği bilgide sanık B.A.’nın Bursa’ya kaçtığını ve Bursa’da kaldığı yerde olaydan çok kısa bir süre sonra, 22 Ağustos 2016’da yakalandığını belirtti.

“CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRMEK” SUÇUNDAN YARGILANIYOR

B.A., yakalanmasının üzerine İstanbul’a getirildi ve çıkarıldığı sorgu hakimliğince tutuklandı. 19. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen cinayet dosyasında B.A., “canavarca hisle ve eziyet ederek öldürme” suçundan “ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası” istemiyle yargılanıyor.

İddianamede yer alan olay yeri inceleme ve Adli Tıp Kurumu raporları Sankari’nin çok sayıda delici/kesici aletle öldürüldüğünü, içi kan dolu küçük bir çukura gömülmeye çalışıldığını belirtiyor.

Soruşturma aşamasında sanık B.A.’nın eski sevgilisi A.K. de dinlendi. A.K., “Sevgili idik, ilişkiye girmiyorum diye sürekli dövüyordu” dedi.

SANIK B.A. CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Sanık B.A., 24 Kasım 2016’da görülen ilk duruşmada, “Facebook üzerinden tanıştım, kendisi ile Taksim’de iki kere görüştük. İkinci görüşmede Taksim’de bir otelde ilişkiye girdik. Bizim ilişkimizden bir ay sonra onun arkadaşı beni aradı, maktulün AIDS olduğunu söyledi” dedi.

Cinayeti işlediğini kabul eden B.A., “Gerçekten AİDS misin diye sordum. ‘Evet ben AİDS’im’ dedi. O böyle konuşmaya başlayınca benim sinirlerim bozuldu” diyerek Sankari’yi kafasını taşla ezerek öldürdüğünü kabul etti. B.A., kafasını taşla ezdikten sonra Sankari’yi birçok yerinden bıçakladığını öne sürdü.

Öte yandan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sanıktan alınan kan örneği ile yapılan HIV testinin ise negatif olduğu tespit edildi.

Kaynak: Gzone.com.tr


Eklenme Tarihi : 20.09.2017
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 266637 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Yazik gunahya onlar vatanini milletini birakip canlarini kurtardilar kim isterdiki vatani milletinde savas olsun allah yardim etsin hepsine zaten onlarin acilari cok yakinlarini kaybedenler cok insan kiyarmi onlara serefsizlik iki dakika avazaliklari yuzune insanlarin canina kat etmeye haklari yok allahinizdan bulun bugun bu suriyeli yaptisalar yarin herkese yaparlar allahlarindan bulsunlar mekani cennet olsun nur icinde yatsin
Yazan : qoksel     Beğen

    Yazık ki bir ölüm hakkında ne kadar abuk sabuk yorumalrda bulnumuşuz. Suriyelide insandır öldürülmüş yapan en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.ç.ç
Yazan : olgunadam2016     Beğen

    Vahşice öldürülmüş bir insandan behsediliyor, siz Suriyelileri istemiyoruz diye mesaj yazıyorsunuz. Ne biçim insanlarsınız, burada sizinle karşılaştıkça gey olduğum için utanıyorum.
Yazan : guvenn83     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Suriyelileri TR istemiyorum!
Yazan : CitirhatuN     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Devlet ayrımcılık yapıo aynısını Türk vatandasına yapcak ama surişler hep saltanat içinde yasıyor.. Kedi gibi çoçuk yapıyorlar,nasıl olsa herşey beleş.. Ayy birde camii önünde sokakta dilenmeleri bni sinirlendiyor, devlet bakıo daha niye dilencilik yapıp insanların duygusu ile oynuyorsunuz?
Yazan : FasulyeAP     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Devlet baba(!) bakıyor kendi vatandaşı olmayan insanlara şevkle. Ben her ay ortalama 100 liralık su, elektrik faturası ödeyeyim; acımasız vergilerle nefes almakta zorlanayım, kendi ülkemdeki tatil yerlerinde bile bile kazıklanayım ama vatandaşım olmayan insanlar daha iyi hizmet alsın. Sadece susuyorum, sesimi çıkarsam da bir şeye yaramaz. Müslüman kardeşimiz adı altında ipini koparmışları dolduruyorsan vatana bu ülke bitmiş demektir. İçimizdeki manyaklar zaten fazlaydı, şimdi de bunlar çıktı. Nefes bile alamayacağız artık; bilim,sanat,teknoloji,yaşadığın gezegene saygı gibi değerler zihinlerden çıktı.
Yazan : baydost     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Allah rahmet eylesin, suriyeliler bizim kardesimiz. Din,ırk,mezhep ayrımı yapılmamalı..
Yazan : FasulyeAP     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    ``Suriyelilere sağlık hizmeti bedava....`` ne alaka ya! birisi haksız yere öldürülmüş, konu bu. sgk forum sitesi değil burası, biraz vicdan!
Yazan : ANKARAPASiF22X     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Suriyelilere sağlık hizmetleri bedava. Çalışmayan ve işsiz olan bir Türk vatandaşı, GSS genel sağlık sigortası primi ödemek zorunda... Yoksa kesinlikle sağlık yardımı alamaz. Özellikle Suriyeli kadınlara, kadın doğum hizmetleri bedava. Hamile bir Suriyeli kadın, hastanede kadın doğum ünitesine yatınca, tahlilleri, hasta yatağı, bakımı, çocuğu doğurması, bebeğin kuvöze konması, hem loğusa kadına hem de kuvözdeki bebeğe gerekirse, AYLARCA bakılması, BEDAVA... 5 kuruş bile öedemiyorlar. Bu yüzden Suriyeli erkekler, o derme çatma çadırlarda bile, HER GECE İŞ TUTUP SÜREKLİ DOĞURUYORLAR. Nasıl olsa BEDAVA. Ama Türk vatandaşları herşey için hastane parası ödüyorlar. sağlık sigortanız yoksa, kimse suratınıza bakmıyor. Bundan 10 yıl sonra Suriyeliler ülkelerine GERİ DÖNECEKLER. Bize de 100 milyar dolarlık faturası geri kalacak....
Yazan : Calgary     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bak ya bir de nasıl paça mı kurtarırım diye Aids bulaştırdı diye öldürdüm diyor ama Aidsli de değilmiş, işte gel dön de bir dünyanın adaletine bak böyle şeytanlara değil, mazlumlara hastalık bulaşır ölür. Ahhhh, ilahi adalet, neredesin? NEREDESİN?
Yazan : gokhan000     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bnde bu suriyeleri anlamış değilim, devlet size bakıyor,padişahlar gibi saltanat sürüyorsunuz.. Daha ne istiyorsunuz?? Ulan Türk vatandası bu kadar bakmıo devlet..
Yazan : Panik_Atak     Beğen (13 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | SIRBİSTAN BAŞBAKANI LGBTİ ONUR YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI SIRBİSTAN BAŞBAKANI LGBTİ ONUR YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI
   Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic bugün Belgrad’da düzenlenen yürüyüşe katılarak Balkan ülkelerinde gerçekleşen bir LGBTİ onur yürüyüşüne katılan ilk başbakan oldu. Bu yıl başbakanlık koltuğuna oturan Brnabic, Sırbistan’ın ilk kadın ve ilk eşcinsel başbakanı olmuştu. Eski Yugoslav ülkesinde onur...

Haber | EŞCİNSEL ÇİFTİN DÜĞÜNÜNE KATILAN MİLLETVEKİLİ İSTİFA ETTİ EŞCİNSEL ÇİFTİN DÜĞÜNÜNE KATILAN MİLLETVEKİLİ İSTİFA ETTİ
   İsrail devlet radyosunun haberine göre, iki yıl önce eşcinsel yeğeninin İsrail’de düzenlenen düğününe katıldığı gerekçesiyle hahamların sert eleştirilerine maruz kalan Yahudi milletvekili Guetta istifa etti. Öte yandan Siyonist Blok’un Parlamento Grup Başkanı Merav Michaeli, bir açıklama yaparak ...

Haber | Lady Gaga: ‘Hayatımdaki Eşcinsel Erkekler Bana Güç Verdi’ Lady Gaga: ‘Hayatımdaki Eşcinsel Erkekler Bana Güç Verdi’
   V Dergisi’nin dumanı tüten “Müzik Sayısı’nın” kapağı için poz veren Lady Gaga yine muhteşem görünüyor. Dergiye verdiği röportajda 31 yaşındaki pop tanrıçası, ekibinin onun için ne kadar önemli olduğunu söylemeden de edemedi, özellikle de yakın çevresindeki kadınların ve eşcinsel erkeklerin. Gaga,...

Haber | MEKSİKA’DAKİ LGBTİ MÜLTECİLERE KAPILARINI AÇAN BİR YAŞAM ALANI: LA 72 MEKSİKA’DAKİ LGBTİ MÜLTECİLERE KAPILARINI AÇAN BİR YAŞAM ALANI: LA 72
   Meksika’nın Guatemala sınırında yer alan “La 72” isimli kamp, Orta Amerika’daki şiddet ve homofobiden kaçmak zorunda bırakılan LGBTİ’lere güvenli bir yer sunuyor. Çeşitli zorluklarla sınırı geçerek Meksika’ya gelen LGBTİ’lere kalacak yer vermenin dışında, bu yaşam alanının kurucusu ve çeşitli ülk...

Haber | İŞTE İSVEÇLİ ESKİ OLİMPİK DALIŞ SPORCUSU’NA GELEN ROMANTİK EVLİLİK TEKLİFİ İŞTE İSVEÇLİ ESKİ OLİMPİK DALIŞ SPORCUSU’NA GELEN ROMANTİK EVLİLİK TEKLİFİ
   İsveçli eski olimpik dalış sporcusu Johan G. Jimmy, Alman asıllı erkek arkadaşı Patrick Huber’den İtalya’nın romantizm kenti Venedik’te sürpriz bir evlenme teklifi aldı. Evlilik teklifini kabul eden Johan’ın erkek arkadaşı ile olan mutluluğu görülmeye değerdi. Vücut geliştirme sporcusu Patrick...

Haber | ESKİ DÜNYA ŞAMPİYONU ATLET COLIN JACKSON EŞCİNSEL OLARAK AÇILDI ESKİ DÜNYA ŞAMPİYONU ATLET COLIN JACKSON EŞCİNSEL OLARAK AÇILDI
   Eski dünya şampiyonu ve olimpiyat ikincisi Britanyalı atlet ve BBC sunucusu Colin Jackson, İsveç’te verdiği bir röportajda eşcinsel olarak açıldı. Britanyalı dünya şampiyonu ve olimpiyat ikincisi atlet Colin Jackson, eşcinsel olduğunu açıkladı. İsveç’te yayınlanan “Rainbow Heroes” adlı belgesel ...

Haber | Büyük ayı buluşması İstanbear Uluslararası Ayı Festivali 2017 Büyük ayı buluşması İstanbear Uluslararası Ayı Festivali 2017
   Doğu Avrupa, Anadolu, Ortadoğu, Balkanlar’ın büyük ayı buluşması İstanbear Uluslararası Ayı Festivali 30 - 31 Ağustos 2017 / 1 - 2 - 3 Eylül 2017 tarihlerinde istanbul`da gerçekleşecek. İstanbear Festivali’nin programı, proğram detayları, haritası, mekanları, mekan adresleri, biletleri ve paketlerin...

Haber | “HANDE KADER BURSU”NA BOĞAZİÇİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN İZİN ÇIKMADI “HANDE KADER BURSU”NA BOĞAZİÇİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN İZİN ÇIKMADI
   Boğaziçi Üniversitesi LGBTİ+ Çalışmaları Kulübü’nün, geçen yıl nefret cinayeti sonucu yakılarak öldürülen trans kadın Hande Kader adına başlattığı burs kampanyasına rektörlükten izin çıkmadı. İstanbul’da seks işçiliği yapan Hande Kader’in cesedi 2016 senesinin Ağustos ayında Zekeriyaköy’de bulunm...

Haber | TÜRKİYE’NİN İLK KUİR OLİMPİYATLARI 25-27 AĞUSTOS’TA TÜRKİYE’NİN İLK KUİR OLİMPİYATLARI 25-27 AĞUSTOS’TA
   LGBTİ bireyler ve kadınlar bir ilki gerçekleştiriyor ve 25-27 Ağustos tarihleri arasında 3 günlük Queer Olimpyx etkinliğine imza atıyor Kalamış ve Heybeliada’da 25-26-27 Ağustos günlerinde “sporun en kuir halleriyle dolu” bir etkinlik düzenleniyor. Queer Olimpyx adı verilen bu etkinlikle ilgili ...

Haber | İNGİLTERE’NİN DİNLERARASI İLK LEZBİYEN EVLİLİĞİ GERÇEKLEŞTİ İNGİLTERE’NİN DİNLERARASI İLK LEZBİYEN EVLİLİĞİ GERÇEKLEŞTİ
   İngiltere, Hinduizm ve Musevilik dinlerine mensup iki lezbiyen bireyin evliliğine sahip oldu. Bu olay ayrıca İngiltere’de gerçekleşen ilk dinlerarası lezbiyen evlilik. 20 yıl önce bir eğitim kursunda tanışan Kalavati Mistry ve Miriam Jefferson geçtiğimiz Cumartesi günü ilişkilerini evlilikle taçl...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi