Ankara Barosu, LGBT`ye karşı çıkan başkan yardımcısını görevden aldı
Ankara Barosu, geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen bir etkinlikle `toplumsal cinsiyet eşitliği` konusundaki LGBT+ haklarına destek veren bir etkinliğe ev sahipliği yapmıştı. Bu etkinliğe tepki gösteren Avukat Merve Ayvalı, bu nedenle Ankara Barosu tarafından `disiplin` kovuşturması başlatılmış ve ayrıca Çocuk Hakları Merkezi Başkan Yardımcılığı görevinden alındı.
Ankara Barosu, geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen bir etkinlikle `toplumsal cinsiyet eşitliği` konusundaki LGBT+ haklarına destek veren bir etkinliğe ev sahipliği yapmıştı. Bu etkinliğe tepki gösteren Avukat Merve Ayvalı, bu nedenle Ankara Barosu tarafından `disiplin` kovuşturması başlatılmış ve ayrıca Çocuk Hakları Merkezi Başkan Yardımcılığı görevinden alındı.
Ayvalı, bu kararın Ankara Barosu`nun LGBT+ haklarını merkezine almasını gösterdiğini ifade etti ve "LGBT ideolojisi uğruna meslektaşını cezalandıran ve hukuku çiğneyen baro yönetimini istemiyoruz." dedi.
Ayrıca, "LGBT ideolojisini kabul etmeyenleri insan hakları sopasıyla susturamazsınız." diyen Ayvalı, "Çocuklarımızı ve gençleri psikolojik çöküşe, madde kullanımına ve hatta intihara sürükleyen bu moda karşı durmak, aynı zamanda en temel insan haklarından biri olan yaşam hakkını savunmaktır. Baro yönetimi, insan haklarını savunmak istiyorsa gerici LGBT ideolojisini reddetmelidir." şeklinde açıklamalarda bulundu.
Kaynak: kamudanhaber.net
|
|
Eklenme Tarihi : 01.11.2023 |
Haber Editörü : GaBiLe |
«« GERi
|
Bu haber 4083 kez okundu.
|
Haberi Paylaş |
Face
 |
Blog
 |
Frien
 |
Mysp
 |
Twit
 |
|
Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.
Habere Yorum Yaz |
|
avukat olmusun insan adam olmamısın hata değil çare bulun allah tüm insanlığın yardımcısı olsun kimse keyfinde çaresizlik içinde olan şeyleri yapmaz allah emanetolun
Yazan : bzd
Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)
|
|
Her eşcinseli uyuşturucu kullanıp dejenere yaşam süren insan olarak gören Avukat bozuntusu, insan haklarını anlamadan kolay yolla hukuk fakültesinden mezun olmuş sanırım. Türk insanının oturmamış bir cinselliği vardır. Cinselliğini de adam gibi yaşayamaz, ama sorsan ondan şövanisti yoktur. Özellikle de gay erkekleri. Böyle sıkıntılı bir ülkede avukat olarak bir de sen köstek olma avukat hanım. Görevden alınması isabet bir karar. Sıra bir psikiyatriste gitmesine gelmiştir. Acaba bilinç altında neden bu kadar çok LGBT düşmanlığı var araştırılsın. Ben tedavi edilebileceğini sanmıyorum. Bazı insanlar acıyla beslenirler.
Yazan : turkishmanxx
Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)
|
Yorum yazmak için login olunuz
|
|